Τραγικό τέλος για την Τριγλία, 2-3 από τον Αχαρναϊκό

Ένα εύκολο απόγευμα φαινόταν ότι θα είχε σήμερα η Τριγλία Ραφήνας, τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, όμως από την μια η διαιτησία που “είδε” πέναλτι σε μια ανύποπτη φάση και από την άλλη η ατυχία, μετέτρεψαν την διαφαινόμενή νίκη τελικά σε ήττα με σκορ 2-3.

Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ. Φωστέρη, ειδικά για την συγκεκριμένη φάση του 79ου λεπτού που “σημάδεψε” τον αγώνα, αφού εκνεύρισε τους παίκτες της Τριγλία και έδωσαν “αέρα” στους παίκτες του Αχαρναϊκού που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα των κιτρινόμαυρων.

Μέχρι τότε πάντως όλα έδειχναν πως το παιχνίδι ήταν στα πόδια των γηπεδούχων. Όμως “κλώτσησαν” την ευκαιρία, χωρίς να θαμπώσουν με την απόδοσή τους είναι η αλήθεια, και πλέον οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για την πρώτη θέση πήγαν περίπατο. Τώρα αυτό που τους μένει είναι να ανασυνταχθούν ώστε στο παιχνίδι του τελικού κόντρα στον Άρη Βούλας που θα γίνει την Μεγ. Τετάρτη στην Κερατέα να παρουσιαστούν έτοιμοι.

Φάσεις και γκολ

Στο 18΄ σουτ του Καστράτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μυλωνά

Στο 20΄ ο Τζίτζης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα μετά από πολιορκία στα καρέ του Αχαρναϊκού κάνοντας το 1-0

Στο 33΄ ο Κ. Τσούκας από πλεονεκτική θέση σούταρε κι έδιωξε σε κόρνερ ο Μυλωνάς

Στο 38΄ Σουτ άουτ ο Νίκας

Στο 44΄ ο Σπυρίδης με ωραία κεφαλιά σε σέντρα του Αμπάρα έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σύρακα ισοφαρίζοντας 1-1

Στο 50΄ ο Γ. Τσούκας με κεφαλιά από κόρνερ του Τζίτζη έγραψε το 2-1

Στο 77΄ σε προώθηση του Μαγγίνα η εστία της Τριγλίας κινδύνευσε σοβαρά όμως το σουτ σταμάτησε στα σώματα αμυντικών

Στο 79 ο διαιτητής μετά από πλάγιο άουτ “είδε” χέρι-πέναλτι του Μεϊμάρογλου. Το εκτέλεσε ο Καριατλής εύστοχα και ισοφάρισε 2-2

Στις καθυστερήσεις στο 90+3΄ ο Πουρσανίδης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας, έφυγε μόνος του απέφυγε τον Σύρακα που βγήκε μακριά από την εστία του και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-3.

Για τον διαιτητή Γ. Φωστέρη τα είπαμε. Βοηθοί ήταν οι Ν. Τσέλιος και Δ. Τζαφόλιας

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γ. Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης, Γερώνυμος, Μεϊμάρογλου, Γ. Τσούκας, Καστράτι, Παπαδιονυσίου, Νταής, Κ. Τσούκας, Βίλα, Ζαφειρόπουλος (71΄ Παπάζογλου)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα, Νίκας (57΄ Μπαστάνης), Μαγγίνας, Μάναλης, Αδαμόπουλος, Στραβομύτης (89΄ Πουρσανίδης), Καριατλής, Μαβίδης, Τσιμπουρλάς (57΄ Μαρκοπουλιώτης), Σπυρίδης (95΄ Αθανασόπουλος).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.