Αρτέμιδα: 80 μερίδες φαγητό την ημέρα από το Συσσίτιο της Ενορίας της Αγίας Μαρίνας

Το έργο του Συσσιτίου της Ενορίας μας συνεχίζει να διακονεί τους άπορους και “παρατημένους”, από την κοινωνία, αδελφούς. Συνάνθρωποι μας που ξαφνικά βρέθηκαν στην ένδεια, την φτώχεια, στην ταλαιπωρία. Η οικονομική κρίση, απρόσμενες καταστάσεις έφεραν κάποιους συνανθρώπους μας, σε δύσκολη θέση.

Η Ενορία μας αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό τους. Η αγάπη, ενοριτών και μη, ανέστησε και συντηρεί την προσπάθεια του Συσσιτίου. Λίγα τρόφιμα, λίγο λάδι, λίγα χρήματα, φέρουν αποτέλεσμα. Σήμερα 80 μερίδες φαγητό την ημέρα, 480 μερίδες την εβδομάδα, 1920 μερίδες τον μήνα. Μεγάλη Ευλογία.

Ταυτόχρονα συνδράμουμε 100 οικογένειες, σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Όλο αυτό το έργο, χωρίς επιχορηγήσεις. Με μόνη βοήθεια την Αγάπη σας, την συνδρομή των καταστημάτων της πόλης μας (και κάποιοι ακόμη). Από εμάς κόπος, προσπάθεια και χαρά.

Με πολύ χαρά σας ενημερώνουμε πως σε λίγες ημέρες, παραμονές της εορτής της Παναγίας μας, η Ενορία μας θα βοηθήσει 100 οικογένειες και τους 80 ανθρώπους που σιτίζει. Επειδή αρχή μας είναι να μην έχουμε αποθήκες και να μην έχουμε παρά μόνο τα απαιτούμενα τρόφιμα, ζούμε το “θαύμα” από τίποτα να κάνουμε πολλά και να γυρίζουμε στα σπίτια μας με άδεια χέρια και πολύ χαρά. Όσοι θέλετε να μοιραστείτε την χαρά μας και την ευλογία που ζούμε, θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε συμβολή στο έργο μας. Συγκεντρώσαμε ήδη 35 κιλά κρέας για το εορταστικό γεύμα του Συσσιτίου, από τα κρεοπωλείο (Αφοί Πάνας, Σταύρου Σπυρίδων, Αφοί Μάρκου). Μας προσέφεραν 20 κιλά ζυμαρικά (Διονύσης, Μαρία). Θα χρειαστούμε λάδι, όσπρια, χυμό ντομάτες, γάλα, μαρμελάδα και ότι άλλο θεωρείτε καλό.

Σας ευχαριστούμε. Ο Θεός να σας ευλογεί. Καλή Παναγιά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.