Στοίχημα: Ανεβάζουν στροφές Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους

Ο κύκλος του Τσάβι στη Βαρκελώνη βρίσκεται στην εκκίνησή του. Μετά το 0-0 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Μπάρσα σημείωσε δύο νίκες βάζοντας 8 γκολ σε Σοσιεδάδ και Βαγιαδολίδ. Ο Λεβαντόφσκι σκοράρει, οι μικροί στα χαφ (Πέδρι, Γκάβι) ανεβαίνουν και η άμυνα βελτιώνεται με την προσθήκη του Κουντέ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι με τον Τσάβι στον πάγκο η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη εκτός έδρας στο ισπανικό πρωτάθλημα, με 10 νίκες και 5 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τρεις στην αρχή. Και μάλιστα εντυπωσιακές νίκες, τέσσερα γκολ στο «Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ, τέσσερα στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια, τέσσερα πρόσφατα στο «Ανοέτα» με τη Σοσιεδάδ. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σεβίλλη και το διπλό της στο 1.80 είναι ένα σημείο που παίζεται άνετα.

Είναι γνωστό ότι για τους οπαδούς της Φιορεντίνα τα ματς με τη Γιουβέντους είναι τα πιο σημαντικά στη σεζόν, ειδικά αυτό στο «Αρτέμιο Φράνκι». Το πρώτο φετινό μεταξύ τους ραντεβού έρχεται πολύ νωρίς, μόλις την 5η αγωνιστική. Η μεν Φιορεντίνα μετράει τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς να πετύχει γκολ. Και αν τα 0-0 με Τβέντε και Νάπολι δεν μπορούν να θεωρηθούν αποτυχίες, δεν ισχύει το ίδιο για το 0-0 στο Εμπολι που έπαιζε με παίκτη περισσότερο για μισή ώρα και φυσικά η πρόσφατη ήττα της με 1-0 στο Ούντινε, στο οποίο ήταν εντελώς ακίνδυνη πληρώνοντας και το εκτεταμένο ροτέισον του προπονητή της.

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι «βιόλα» στο σκοράρισμα κρίνοντας και από την πολύ επιθετική φιλοσοφία που έχει περάσει ο ίδιος στους Τοσκανούς. Η Γιουβέντους από την άλλη δεν έχει πληρώσει μέχρι τώρα τις απώλειες με Σαμπντόρια και Ρόμα, καθώς βρίσκεται μόλις στο -2 από την κορυφή. Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Βλάχοβιτς, παίρνει πια βοήθειες και από τον Μίλικ, ενώ ο Αλέγκρι μπορεί να υπολογίζει ξανά και στον στόπερ Μπονούτσι, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα χαφ Παρέδες. Θεωρούμε ότι η «Βέκια Σινιόρα» θα εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ της και θα επιβεβαιώσει στους αγώνες σήμερα το καλοπληρωμένο διπλό (στο 2.45).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.