Στοίχημα: Αμφίσκορο στο Τορίνο, under στη Δανία

Εννιά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Τορίνο η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπενφίκα. Η πρώτη έχει ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν: ήττα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1, ενώ έχει φέρει και τέσσερις ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές στη Σέριε Α.

Η Μπενφίκα από την άλλη μετρά 11 νίκες στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ικανή να βάλει δύσκολα στο «Βέκια Σινιόρα», η οποία συν τοις άλλοις θα έχει και αρκετές απουσίες. Κρατάμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1.70.

Στη Δανία διεξάγεται η αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Σεβίλλη. Με τον τρόπο που πήρε την πρόκριση κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, η ομάδα των Ζέκα – Οικονόμου έδειξε ότι θα παλέψει πολύ τα ευρωπαϊκά ματς. Ειδικά τα εντός έδρας. Από την άλλη η Σεβίλλη δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, παρά τη νίκη επί της Εσπανιόλ (2-3) το Σάββατο. Ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Ισπανίας μετά από 4 προσπάθειες (1-1-3). Προβλέπουμε ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι, γι’ αυτό το λόγο θα πάμε στα προγνωστικά super league στο… αντιεμπορικό under του 1.82.

Το Ευρωμπάσκετ συνεχίζεται παρά τον τραγικό αποκλεισμό της Εθνικής μας. Απόψε αγωνίζεται η Σλοβενία με την Πολωνία. Οι Πολωνοί δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Το απέδειξαν περίτρανα στον προηγούμενο γύρο με το 94-86 εις βάρος της Ουκρανίας. Σίγουρα οι Σλοβένοι είναι το μεγάλο αφεντικό για την πρόκριση και αναμένεται να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αλλά το χάντικαπ των 15,5 πόντων φαντάζει τσιμπημένο. Το διπλό παίζεται στο 1.85.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.