Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Νοτιοκορεάτη έξω από το Γ. Καραϊσκάκης

Η επίθεση που δέχθηκε Νοτιοκορεάτης youtuber έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη (15/9) κινητοποίησε, όπως είναι λογικό, την ελληνική αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε ότι προχώρησε ήδη στη σύλληψη ενός εκ των δραστών και πρόκειται για 19χρονο Έλληνα.

Ο Νοτιοκορεάτης είχε έρθει στην Αθήνα για να δει από κοντά το παιχνίδι λόγω των δύο συμπατριωτών του που απέκτησε ο Ολυμπιακός αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για αυτόν. Η ΠΑΕ, βέβαια, πήρε αμέσως θέση για το θέμα ανακοινώνοντας ότι παρέχει ένα δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στον άτυχο youtuber και σήμερα Σάββατο (17/) η αστυνομία προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση…

«Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-9-2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας εκ των δραστών, που προέβησαν απογευματινές ώρες της 15-9-2022, σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, εξωτερικά του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά 38χρονο αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.