Μαραθώνας: Παραδόθηκαν στον Αντώνη τα χρήματα από το τουρνουά του ΜΕΣΜΑ (φωτό)

Παραδόθηκαν χθες Πέμπτη (13/10) από την κα Κατερίνα Χαμηλοθώρη, αδελφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος έχασε την ζωή του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τον κ Δημήτρη Κελαϊδή μέλους του ΔΣ ΜΕΣΜΑ, στον Αντώνη Γιαζιτζόγλου ο φάκελος με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το τουρνουά Μπάσκετ το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθωρη

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, τα χρήματα δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό και φέτος ο ΜΕΣΜΑ επέλεξε να στηρίξει τον Αντώνη Γιαζιτζόγλου, που εδώ και καιρό δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στο οποίο έχασε το δεξί του πόδι.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο κ. Παναγιώτης Γκιάλπης ενώ να θυμίσουμε πως την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα!

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα, μεταξύ παλαίμαχων Αν. Αττικής και παλαίμαχων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Ελλάδος σε διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αν. Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) και του Δήμου Μαραθώνος.

Η προπώληση των προσκλήσεων έχει ξεκίνησει. Η τιμή των προσκλήσεων είναι στα 5 ευρώ

Τα Σημεία πώλησης

Μίνι Μάρκετ “άνοδος” Μαραθώνα
Ζαχαροπλαστείο “Το πλεστι” Ν Μάκρη
Καφέ “χρώμα”Ν Μάκρη
Καφέ “Αγορά”Γραμματικό

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.