Για τη στοιχηματική… νίκη ο Παναθηναϊκός

Με τρεις ακόμα αναμετρήσεις θα πέσει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, η οποία τη χθεσινή μέρα μας χάρισε το απίστευτο διπλό του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Από νίκη προέρχονται οι πράσινοι, οι οποίοι διέλυσαν τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, με φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του ματς. Η διαβολοβδομάδα περιέχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟ, με διπλό αγώνα στην Ισπανία με τις Ρεάλ και Μπασκόνια. Φαίνεται ότι αν και έχει μείνει πίσω βαθμολογικά πιστεύει στην πρόκριση στα πλέι-οφ, καθώς έκανε και κινήσεις ενίσχυσης με τους Τόμας και Αγραβάνη.

Η Ρεάλ διανύει πολύ καλή σεζόν, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε στο μπασκετικό κλάσικο της Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι είναι το φαβορί αλλά οι πράσινοι έχουν την ατομική ποιότητα των παικτών τους, ώστε να μην ξεφύγει η διαφορά. Για αυτό στο Ρεάλ – Παναθηναϊκός θα επιλέξουμε το διπλό με χάντικαπ +12,5, με απόδοση 1,98.

Η Εφές από την άλλη παίζει ματς ζωής ή θανάτου στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Ζαλγκίρις. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές από την Μπασκόνια, με σκορ 114-111. Έτσι πήγε στράφι το τεράστιο διπλό της ομάδας του Αταμάν στη Βαρκελώνη, και έμεινε μία νίκη πίσω από την οκτάδα.

Η Ζαλγκίρις είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκας και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση. Με τον Παναθηναϊκό έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή της και διασύρθηκε με 89-65. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν μόλις δύο νίκες διαφορά στη βαθμολογία. Στο Εφές-Ζαλγκίρις η νίκη των Τούρκων σε συνδυασμό με under 158.5 πόντους προσφέρεται στο 2.30.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.