Αδέρφια πήγαν στην εκταφή της μητέρας τους και βρήκαν άδειο τάφο

Δύο αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη πήγαν στο νεκροταφείο για την εκταφή της μητέρας τους και βρήκαν άδειο το τάφο.

Μία απίστευτη ιστορία συνέβη τον Ιούνιο του 2018 στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο αδέρφια που είχαν χάσει τη μητέρα τους πήγαν στο νεκροταφείο προκειμένου να κάνουν εκταφή και να μεταφέρουν τα οστά στον τόπο καταγωγής της.

Έκπληκτα τα δύο αδέρφια συνειδητοποίησαν πως όχι μόνο ο τάφος είναι άδειος, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε τα οστά, ούτε καν τα σεντόνια.

Σε δίκη παραπέμφθηκαν η διευθύντρια του νεκροταφείου καθώς και δύο υπάλληλοι. Σήμερα, οι 3 κατηγορούμενοι αθωώθηκαν με την απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε ακόμα:  Σκουντούφλης ο Πάπας Φραγκίσκος! Tον παρέσυρε ο αέρας

Ωστόσο, το τί πραγματικά συνέβη δεν έχει διευκρινιστεί καθώς ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα οστά της γυναίκας. Ο δικηγόρος των δύο υπαλλήλων που παραπέμφθηκαν σε δίκη και αθωώθηκαν, Απόστολος Κοπανίδης, μίλησε ζωντανά στο Mega για το περιστατικό.

«Κάποιες μέρες πριν από την εκταφή γίνεται μία διεργασία στο μνήμα, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο των συγγενών από τη διαδικασία. Όταν οι υπάλληλοι πήγαν να αφαιρέσουν κάποιο μέρος από το χώμα και το μνήμα, δεν παρατήρησαν ότι έλειπε ολόκληρο το φέρετρο, καθώς υπάρχει αρκετός όγκος από χώμα, και δεν φαίνεται κάτι ύποπτο», δήλωσε ο δικηγόρος.

Δείτε ακόμα:  Σοκάρει η ομολογία του 40χρονου γυναικοκτόνου - «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα»

newsbomb.gr