Αυτοκίνητο μπούκαρε σε κατάστημα την ώρα που ψώνιζαν μια μάνα με δύο παιδιά! (φωτό & βίντεο)

Το αυτοκίνητο μπήκε στο κατάστημα μετά από τρελή πορεία στο Πευκοχώρι της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες από το τροχαίο…

Το τροχαίο στη Χαλκιδική θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη καθώς την ώρα που σημειώθηκε υπήρχαν άτομα μέσα στο κατάστημα και συγκεκριμένα μια μητέρα με τα δύο της παιδιά. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ μετά από τρελή πορεία κατέληξε στο σημείο που δείχνουν οι παρακάτω εικόνες. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές. Τόσο στο όχημα όσο και στην είσοδο του μαγαζιού.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Αυγούστου στο Πευκοχώρι της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστη αιτία καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος.

Συγκεκριμένα οδηγός ΙΧ για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να μπει μέσα σε κατάστημα για κατοικίδια.

Την ώρα εκείνη εντός του καταστήματος βρισκόταν μία γυναίκα με δύο παιδιά, ενώ από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.