Ανδρέας Φυλακτού: Νέες αποκαλύψεις για Λιγνάδη και όχι μόνο… (βίντεο)

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στον Alpha Κύπρου ο γνωστός ηθοποιός από την Κύπρο Ανδρέας Φυλακτού έκανε νέες αποκαλύψεις στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το σήριαλ Τατουάζ και “8 λέξεις” διευκρίνισε στο Live News ότι εκτός από τον Δημήτρη Λιγνάδη, υπάρχει και άλλος σκηνοθέτης Ελλαδίτης που το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και που κακοποίησε συνάδελφό του. Επίσης είπε ότι ο “διαμεσολαβητής” ήταν ο ίδιος και στις δυο περιπτώσεις.

Δείτε ακόμα:  Διά βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ

“Στην Κύπρο, άτομο που έχουμε καταγγείλει και εγώ και άλλοι συνάδελφοι που τον έχουμε ονομάσει ως διαμεσολαβητή και εμείς τα μίντια, με κάλεσε κάπου κατ΄ ιδίαν να μου πει ότι πρέπει να κάνεις πρόβες έξτρα με τον κ. Λιγνάδη, εγώ το αρνήθηκα και μετά αυτό είχα άλλες επιπτώσεις στην καλλιτεχνική μου πορεία. Υποτίμηση, και κλείσιμο πορτών. Ο κ. Λιγνάδης είχε έρθει να σκηνοθετήσει την παράσταση, “Το ξύπνημα της Άνοιξης”

Στην άλλη περίπτωση υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο ο διαμεσολαβητής που έστειλε ηθοποιό σε άλλον σκηνοθέτη που το όνομά του δεν έχει βγει στη δημοσιότητα και ο ηθοποιός αυτός κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Αυτή η υπόθεση έχει καταγγελθεί και επίσημα, συνέχισε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμα:  Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι: Κρίσιμες αποφάσεις για λιανεμπόριο και μετακινήσεις από δήμο σε δήμο

Ίσως η δική μου περίπτωση να μην είναι τόσο σοβαρή όσο των άλλων για αυτό και δεν φοβάμαι ίσως να βγω να μιλήσω. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Αν στην Ελλάδα δημιουργηθεί ένα νομικό πλαίσιο που να προσφέρει ασφάλεια σε όσους εξομολογούνται τις εμπειρίες τους, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε” είπε ο ηθοποιός.

tlife.gr