Ανείπωτος θρήνος: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεκίνησε την καριέρα του με περγαμηνές ωστόσο οι τραυματισμοί του έκοψαν την καριέρα με αποτέλεσμα το τραγικό φινάλε.

Πριν λίγες ημέρες, ο Άνχελ Ντι Μαρία, είχε προκαλέσει σοκ με τις δηλώσεις του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η ζωή των ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο, καθώς πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτοκτόνησε.

Ο άτυχος άσος, δεν μπόρεσε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος και την ψυχική κόπωση που του δημιούργησαν οι συνεχόμενοι σοβαροί τραυματισμού, οι οποίοι τον ανάγκασαν να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στο Gellifor, από τους γονείς του, έχοντας αφήσει παράλληλα πολλά σημειώματα αυτοκτονίας, εξηγώντας τους λόγους που προέβη στην πράξη αυτή.

Θρήνος στο βρετανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ο νεαρός δεν άντεξε το βάρος από τους συνεχόμενους τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν πίσω στην καριέρα του. Αποφάσισε να απαγχονιστεί στο πατρικό του σπίτι στο Gellifor.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «κόκκινων διάβολων», ωστόσο έσπασε το χέρι και δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα. Προσπάθησε να δοκιμαστεί σε μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο διάφοροι τραυματισμοί του έβαλαν STOP στην καριέρα. O Joel Darlington δεν άντεψε την ψυχική πίεση και προέβη στο απονενοημένο διάβημα, σκορπίζοντας την θλίψη…

newsbomb.gr