Αρτέμιδα: Δουλειές με… «φούντες»! Καλλιεργούσαν 130 δενδρύλλια κάνναβης σε σπίτι! (φωτό)

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης είχαν φτιάξει σε σπίτι στην Αρτέμιδα δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας, που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών με την συνδρομή της ΕΚΑΜ.

Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, στην Αρτέμιδα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου, διασταύρωσης στοιχείων και εξακρίβωσης χώρων , ταυτοποίησαν τους καλλιεργητές-διακινητές και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση .

Όπως εξακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι δραστηριοποιούντο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω διακίνηση των συγκομισθεισών ποσοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Δείτε ακόμα:  Περιβαλλοντική δράση! Tα παιδάκια του 4ου Νηπιαγωγείου Ραφήνας φύτεψαν πικροδάφνες (φωτό)

Κατόπιν των ανωτέρω, πρωινές ώρες της 8-12-2020, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ., κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν στην Αρτέμιδα δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, καθώς κατελήφθησαν εντός οικίας να καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται αλλοδαπός συνεργός τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-130- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,
-3.730- γραμμάρια αποσπασμάτων κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας
πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης
-3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
-6- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
-5- φυσίγγια

Δείτε ακόμα:  Σημαντική ανακοίνωση! Έτσι θα εορτασθεί η 28η Οκτωβρίου στη Ραφήνα και στο Πικέρμι

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.