Χατζηαναστασίου σε Θησέα Ν. Μάκρης: “Καλή συνέχεια φιλαράκια”

Το αντίο στον Θησέα είπε ο Βλάσης Χατζηαναστασίου λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά από πέντε χρόνια!

Ο Χατζηαναστασίου δήλωσε: “Είναι στιγμές στην ζωή μας που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που σε πλημμυρίζουν όταν θες να εκφραστείς για τους ανθρώπους μιας ομάδας που σου έδωσαν την ευκαιρία να γίνεις κομμάτι της ιστορίας τους. Μετά από 5 πολύ όμορφα χρόνια ,που χάραξαν ανεξίτηλα την προπονητική μου καριέρα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από μια ομάδα που ένιωσα δική μου από την πρώτη μου μέρα εκεί. Θα αφήσω τον χρόνο ,μοναδικό κριτή των πάντων ,να δείξει αν πέτυχα και που απέτυχα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα τον σύλλογο, ελπίζοντας στο τέλος το πρόσημο να είναι θετικό.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Πέφτουν κορμιά στο Λονδίνο, ξεσαλώνει ο Χάαλαντ και η παρέα του

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια ,τον Μιχάλη Λελεκίδη ,τον Παναγιώτη Μαντόπουλο, τον Νίκο Αμπαρτζιδη ,τον Χρήστο Μουλάκη, Γιάννη Τσέλιο ,τον Βαγγέλη Μεγαπάνο και τον τεράστιο Βεζύρη που ξεπέρασαν τους εαυτού τους για να λειτουργήσουμε υποδειγματικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Γιακουμή ,τον Σήφη και τον Χρήστο Τσέλιο για την βοήθεια και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια. Για τον φίλο και αδερφό μου Κώστα Τρίμη , ότι και να γράψω μάλλον θα τον αδικήσει….. Αποτελεί όαση στον ερασιτεχνικό παραγοντισμό ,ΚΥΡΙΟΣ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ,ΣΠΑΝΙΟΣ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Ελπίζω ο ποδοσφαιρικός κόσμος της ΕΠΣΑΝΑ να έχει καταλάβει πόσο τυχερός είναι που σε έχει μέλος του και να κάνει ότι χρειαστεί για να σε κρατήσει στο χώρο , γιατί φίλε μου είσαι ΕΓΓΥΗΣΗ για το ποδόσφαιρο της ένωσης μας.

Δείτε ακόμα:  Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση Παλληνιακός-Θύελλα Ραφήνας! Με Αχιλλέα η Τριγλία

Αφήνω τελευταίους τους παικταράδες, μικρούς και μεγάλους, που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια και την αφοσίωση σας όλα αυτά τα χρόνια είναι μάλλον λίγο. Να είστε υγιείς ,να δουλεύεται και να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας… ταβάνι σε αυτά δεν υπάρχουν ποτέ
Να σας έχει όλους ο θεός καλά , καλή συνέχεια φιλαράκια”.

Πηγή: Επσανα Στη Σέντρα