Χρόνια πολλά irafina.gr! Kλείσαμε (αισίως) επτά χρόνια ζωής

Ήταν 01/01/2015 όταν ένα νέο σάιτ έσκασε μύτη στο διαδίκτυο με σκοπό την ενημέρωση και την πληροφόρηση. για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή και όχι μόνο. Η αναγνώριση και η επιτυχία μπορεί να ήρθαν σχετικά γρήγορα, όμως αυτό δεν είναι σημαίνει κάτι, αν δεν έρθει η καθιέρωση, και κυρίως το να κρατηθείς ψηλά, όσο ίλιγγο και να σου προκαλεί το ύψος.

Εμείς χάρη στην εμπιστοσύνη και στην προτίμηση που μας δείξατε με το… καλημέρα, μείναμε στην κορυφή όντας πρώτοι σε επισκεψιμότητα στην Ανατολική Αττική, έχοντας μέχρι σήμερα αποκτήσει πολλούς νέους φίλους, αρκετούς μιμητές και ευτυχώς ελάχιστους εχθρούς.

Λένε πως τα πρώτα 7 χρόνια είναι δύσκολα. Και σ αυτά περάσαμε πολλά είναι η αλήθεια. Άσε τον υγιή ή αθέμιτο ή με τρικλοποδιές ανταγωνισμό που παντού υπάρχει. Μαζί βιώσαμε μια μεγάλη τραγωδία που μας σημάδεψε, ζήσαμε και ζούμε μια πανδημία που μας πονάει και που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και στην ανατολή μιας νέας χρονιάς οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο είναι πιο ουσιαστικές από ποτέ. “Με υγεία” λέγαμε, χωρίς να ξέραμε τι μας περιμένει…

Παρά τα εμπόδια και τις κορονο-δυσκολίες, αντέξαμε και δείξαμε χαρακτήρα νικητή! Σίγουρα δεν είναι απλό. Χρειάζεται γερό στομάχι, υπομονή, επιμονή πολύ δουλειά και ατσάλινα νεύρα! Ευτυχώς δίπλα μας, σ αυτή την προσπάθειά μας έχουμε εσάς. Κι αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πείσμα και την ίδια ένταση για τα επόμενα 107 χρόνια!!!

Δεσμευόμαστε: Το irafina.gr να φιγουράρει μόνιμα στην λίστα με τα καλύτερα σαιτ της χώρας μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και κάθε καλό.

Καλή χρονιά

Βαγγέλης Ιωάννου

  • Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες και στις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τόσα χρόνια το irafina.gr για την προβολή τους και έχουμε τις καλύτερες συνεργασίες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.