Δ. Μαραθώνα: Ξεχωριστή εκδήλωση λήξης στην Ε’ Κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα για παιδιά ΑμΕΑ

Μια ξεχωριστή γιορτή για την λήξη του φετινού κατασκηνωτικού προγράμματος των παιδιών ΑΜΕΑ πραγματοποιήθηκε στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ορίζονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid-19.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Γιάννης Μοσχολιός.

Το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα περιλάμβανε 4 περιόδους στις οποίες, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων, συμμετείχαν συνολικά περίπου 400 παιδιά και 400 συνοδοί.

Δείτε ακόμα:  Το ρωσικό εκπαιδευτικό ιστορικό πλοίο «Shtandart» το Σάββατο στο λιμάνι της Ραφήνας!

Οι κατασκηνωτές συμμετείχαν σε πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες ενίσχυσαν την κοινωνικότητα και τις δεξιότητές τους και δημιούργησαν νέες φιλίες.

Η πιο συγκινητική και ανθρώπινη στιγμή της βραδιάς, ήταν η ξεχωριστή χορογραφία της χορογράφου κας. Ζιώγα, την οποία παρουσίασαν τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Η προσπάθειά τους ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για την φετινή χρονιά

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: "Κατεβαίνει" στην πολιτική ο Μάνος Τσαλιαγκός με κόμμα έκπληξη! (φωτό)