Δήμητρα Τσεβά: Μαζί με τον Βαγγέλη Μπουρνούς για τη χάραξη νέων δρόμων στη Ραφήνα

Η Τσεβά -Μήλα Δήμητρα εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 2002. Εργάζεται με προσήλωση, σεμνότητα, σοβαρότητα και αγάπη για την Τοπική Διοίκηση. Σε αυτήν την πορεία, έχει αναλάβει υπεύθυνες διοικητικές θέσεις ως Πρόεδρος στην Α΄/μια σχολική Επιτροπή, μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας 2009-2010 και εκ νέου Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης από το 2014 έως σήμερα.

Καταθέτει καθημερινά τις δυνάμεις της στον τόπο που γεννήθηκε και ζει με την οικογένεια της. Είναι παντρεμένη με τον Στράτο Τσεβά. Έχουν ιδρύσει μαζί και δουλεύουν σε μονάδα παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών. Έχουν δύο παιδιά . Όσοι γνωρίζουν καλύτερα τη Δήμητρα Τσεβά, γνωρίζουν ότι τα χρόνια προσφοράς της δεν την έχουν αλλάξει, αλλά παραμένει ο εαυτός της, απλή και προσήγορη.

Στις εκλογές του 2019 συστρατεύεται με τον Βαγγέλη Μπουρνούς, γιατί κρίνει ότι είναι ένας άνθρωπος εργατικός και το ίδιο με εκείνη, αεικίνητος. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς έχει αμεσότητα με τους πολίτες και μπορεί να τους αφουγκράζεται, προσπαθώντας να βελτιώσει την καθημερινότητα. Μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και οικογενειοκρατικές πρακτικές, μακριά από φιλοδοξίες για κατάληψη του δημαρχιακού θώκου μόνο για αυτοπροβολή.

Τον Μάιο του 2019, μαζί με τον Βαγγέλη Μπουρνούς και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες, μπαίνουν μπροστά στη χάραξη Νέων δρόμων για την πόλη της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Η Αντιδήμαρχος Τσεβά – Μήλα Δήμητρα πιστεύει ότι με τον Συνδυασμό του Βαγγέλη Μπουρνούς, οι στόχοι θα ευοδωθούν. Όλοι μαζί, με γνώση, φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Διαβάστε επίσης