Δημήτρης Λιγνάδης: Καλείται και πάλι να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τέταρτη υπόθεση βιασμού

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού καλείται να δώσει και πάλι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά από νέα καταγγελία, η τέταρτη κατά σειρά, από νεαρό άνδρα.

Ο 24χρονος σήμερα άνδρα πριν από περίπου δυο μήνες εμφανίστηκε στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού- σκηνοθέτη και κατήγγειλε ότι πριν από 7 χρόνια και ενώ ήταν 17 ετών βιάστηκε δυο φορές. Η δικαστική λειτουργός αξιολογώντας ως σοβαρή την καταγγελία διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα.

Στην επόμενη φάση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση συμπληρωματικής δίωξης.

Ετοιμάζει την απολογία του μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη: Πού έγινε ο βιασμός που καταγγέλλει ο 32χρονος φαντάρος

Την ίδια ώρα , ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσα στη φυλακή, προετοιμάζει την νέα απολογία του που αφορά στην τρίτη περίπτωση βιασμού για την οποία είναι, ήδη, κατηγορούμενος. Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ενώ είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του νεαρός άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018, στο Μεταξουργείο.

Στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ακόμη και ότι γνωρίζει τον άνδρα που τον καταγγέλλει.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: 591 νέα κρούσματα - 21 νέοι θάνατοι, 360 διασωληνωμένοι

news.gr