Δημήτρης Μάρκου: “Ούτε ένοχος, ούτε υπόδικος – Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για τις πρωτοβουλίες που πήρα για να αποκτήσει γήπεδο η Αρτέμιδα”

Με ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου απαντά για το αν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για το αν είναι υπόδικος

Αναλυτικά ο κ. Μάρκου αναφέρει:

“Σε όλη τη θητεία μου έχω διαχειριστεί όλα τα ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη και στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου με αίσθημα ευθύνης και διαφάνεια. Σήμερα, είδα μια επιδρομή λάσπης, που αναφέρεται σε μένα ως “υπόδικο”, χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η ανακριτική διαδικασία που θα αποφασίσει αν θα γίνει δίκη και με ποιούς υπόδικους!

Πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά της κ. Ραφτοπούλου, που δεν με καθιστά ούτε ένοχο, ούτε υπόδικο όπως ονειρεύονται, για να με κατηγορήσουν προκειμένου να έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν το δημαρχιακό αξίωμα.

Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα για τις πρωτοβουλίες που πήρα, τις οποίες στήριξε με συντριπτική πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποκτήσει γήπεδο η Αρτέμιδα. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που λειτούργησα, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή τη στιγμή έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται πάνω από 300 παιδιά και αυτό μου δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση.

Σε αυτούς τους άτολμους που πέντε χρόνια μετά, μας λένε ότι εξαπατήθηκαν, έχω να πω ότι αν χρειαστεί, σε οτιδήποτε ωφελεί το κοινό καλό δεν θα διστάσω να πάρω αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Η εμπιστοσύνη και στήριξη των δημοτών μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Ενωμένοι περισσότερο από ποτέ και με τη συμμετοχή πολλών νέων στελεχών, πάμε δυναμικά στις εκλογές τον Οκτώβριο.

Συνεχίζουμε ξεκάθαρα, μακριά από ύπουλες τακτικές με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου μας.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.