Δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα από τον Βαγγ. Μπουρνούς

Ολοκληρώνεται σήμερα – μετά από συντονισμό των προσπαθειών των δημάρχων Ραφήνας Πικερμιου και Ζωγράφου, Ευάγγελου Μπουρνούς και Βασίλη Θώδα – ένας κύκλος σχετικά με τη βοήθεια σε ομογενείς από την περιοχή της Μαριούπολης της Ουκρανίας που φιλοξενούνται στον τόπο μας.

Φυσικά ανοίγει ένας άλλος κύκλος και συγκεκριμένα αυτός που αφορά την αυτοδιαχείριση αυτής της μικρής κοινότητας.

Σταματά λοιπόν η παροχή βοήθειας σχετικά με το συσσίτιο το οποίο ετοίμαζαν οι πολίτες που είχαν οργανωθεί από τις ενορίες Παντοβασιλίσσης και Αναλήψεως Κυρίου σε Ραφήνα και Διασταύρωση για τους 35 συνολικά ομογενείς και ξεκίνα το μαγείρεμα φαγητού από τους ίδιους τους ομογενείς, μετά από εγκατάσταση σχετικού εξοπλισμού στις κουζίνες των μικρών οικισμών που έχουν ετοιμαστεί για αυτούς.

Το δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη της εκκλησιαστικής κοινότητας των ιερών ναών Βασίλης και Αναλήψεως, τους πολίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας αλλά και τους επικεφαλής των ενοριών, πατέρες Δημήτριο και Νικολάο, καθώς και το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Νικόλαο, που βοήθησαν τόσο μεγάλο διάστημα αυτες τις ξεριζωμένος ανθρώπινες ψυχές, αποτελεί τη λιγότερη υποχρέωσή μας.

Αποδείξαμε όλοι μαζί στην πράξη- Δήμος εκκλησία και κοινωνία -ότι στηρίζουμε στην πράξη τον κοινωνικό ιστό στον τόπο μας.

Πάντα εδώ.

Ολοι μαζί
Συνεχίζουμε

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.