Βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό-ταχύπλοο Tera Jet 2 με σημαία Κύπρου, κατά τη διαδικασία απόπλου του από το λιμάνι της Τήνου, γεγονός που οδήγησε στην επιστροφή του στο νησί.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Τήνο προς Μύκονο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα. Στο πλοίο επέβαιναν 319 επιβάτες, 33 ΙΧΕ οχήματα, πέντε δίκυκλα και 41 μέλη πληρώματος.
Μετά τη διαπίστωση της μηχανικής βλάβης, το Tera Jet 2 επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήνου. Οι αρμόδιες αρχές προχωρούν στους προβλεπόμενους ελέγχους και στις διαδικασίες αποκατάστασης της ζημιάς, ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα συνέχισης των δρομολογίων του.



















































