Δίπλα στους διανομείς η Ομάδα Γυναικών Ραφήνας – Πικερμίου


Η Ομάδα Γυναικών Ραφήνας-Πικερμίου (μέλος ΟΓΕ) συμμετέχουμε στην αγωνιστική δράση του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής που μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, οργανώνουν, στις 12 μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ραφήνας και μοτοπορεία.

Εμείς, οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου διεκδικούμε την υπεράσπιση της υγείας μας και των δικαιωμάτων των δικών μας και των οικογενειών μας και με αφορμή το θάνατο του νεαρού διανομέα στη Ραφήνα και τον τραυματισμό ενός ακόμα στη Λούτσα, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον κλάδο ενάντια στην έλλειψη μέτρων προστασίας, στην εντατικοποίηση, στα εργατικά «ατυχήματα», στις απολύσεις, στις αναστολές των συμβάσεων εργασίας.

Βαδίζουμε στο δρόμο της συλλογικής διεκδίκησης, για να σπάσουμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας. Παλεύουμε για τις ανάγκες και το δίκιο μας.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Σε εξέλιξη η επιχείρηση παραλαβής των ΙΧ που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό - Που έχουν μεταφερθεί (βίντεο)