Έφη Παπαθεοδώρου: “Βαρέθηκα να βλέπω το Παρά Πέντε”

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού μίλησε η Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία αναφέρθηκε στο “Παρά Πέντε”, στην αείμνηστη Ειρήνη Κουμαριανού και στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τις επαναλήψεις των σίριαλ “Παρά 5” και “Λατρεμένοι μου γείτονες”, τις βλέπετε;

Στο χωριό δεν τα έβλεπα, αλλά ούτε κι εδώ. Το “Παρά 5”, ύστερα από τρεις φορές, δεν το ξαναείδα πια.

Γιατί όχι, το βαρεθήκατε;

Δεν μπορώ, τελείωσε πια… Ναι το βαρέθηκα, τι θα γίνει; Δε μπορώ άλλο… Στο “Λατρεμένοι μου γείτονες”, είδα μια σκηνή που είχα ξεχάσει, έκανα τον άγγελο… Τι κρύο είχα περάσει, γιατί μου φορούσαν κάτι αραχνοΰφαντα… Ήταν πολύ ωραίες και πολύ ακριβές αυτές οι σειρές, άλλα χρόνια τότε…

Δείτε ακόμα:  Καταγγελία στο ΕΣΡ για την "Φωλιά των ΚουΚου"

Σταμάτησε ο κόσμος, μετά από τόσα χρόνια, να σας αποκαλεί “Θεοπούλα”;

Συνεχώς “Θεοπούλα” με λένε, αφού στο χωριό μου έβγαλαν το καινούργιο λάδι, ο ξάδελφός μου το ονόμασε: “Το λάδι της Θεοπούλας”. Ήταν ευτυχία μεγάλη ο ρόλος αυτός, κι αυτό συνέβη χάρη στη μακαρίτισσα την Ειρήνη Κουμαριανού. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα έπαιρνα τον ρόλο, εκείνη με σύστησε…

Τι συνέβη τότε;

Ήμασταν στην Πάτμο, κάναμε ξένη ταινία το: “Όπα”, ο σκηνοθέτης ήταν Ινδός. Τρεις περίεργες γριές, η μακαρίτισσα η Ζάρπα, η Τιτίκα Σαριγκόυλη κι εγώ, εκεί είδα κάποια στιγμή την Ειρήνη, που είχαμε παλιά γνωριμία, είχαμε παίξει και μαζί. Τότε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, με πήραν τηλέφωνο από το “Παρά 5”. Η Ειρήνη είχε ένα τρομερό ένστικτο για το τι πρέπει να παίξει κάποιος και πού, κάτι που δεν έχω εγώ.

Δείτε ακόμα:  «Zήλεψα που δεν έπαιξα στις Άγριες Μέλισσες» - Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα

Μετά έμαθα ότι είχαν προτείνει πολλές ηθοποιούς, αλλά εκείνη είπε να πάρουν εμένα, επίσης ήταν κι η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη, να έχει δύο γιαγιάδες τελείως “τζαζ”. Με τον Γιώργο κάναμε τώρα τελευταία και τρεις πολύ ωραίες διαφημίσεις που κυκλοφορούν μόνο στο διαδίκτυο και μας πλήρωσαν καλά. Ο Γιώργος με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη με το ποσό που πήρα και του απάντησα: “Γιώργο μου, για σένα θα το έκανα και δωρεάν”.

Δείτε ακόμα:  Όταν η Ματίνα Παγώνη συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο - Τι παρατηρήσεις του έκανε; (βίντεο)

Σας μιλάει στον πληθυντικό ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Ναι, από σεβασμό. Ο Γιώργος είναι από τα αγαπημένα μου παιδιά, από τα λίγα που αγαπώ κι εκτιμώ, το αξίζει.