Έφηβος σκότωσε την οικογένειά του γιατί φοβόταν ότι….θα τον φάνε!

Ένας 18χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες, αφού δολοφόνησε την οικογένειά του, λέγοντας σε μάρτυρα ότι φοβόταν πως θα… τον φάνε.

Ο Cesar Olalde περικυκλώθηκε από την αστυνομία μέσα σε ένα σπίτι στη μικρή πόλη Nash του Τέξας, με τους αστυνομικούς να έχουν δεχθεί νωρίτερα κλήσεις από γείτονες, σύμφωνα με τους οποίους ο έφηβος είχε βλάψει την οικογένειά του και επίσης απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Την Τρίτη (23/5), οι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν επίσης για την ύπαρξη πολλών θυμάτων στο εσωτερικό του σπιτιού, οι οποίες δυστυχώς κατέληξαν να είναι αληθινές.

Ο Olade παραδέχτηκε τα εγκλήματά του τηλεφωνικά στην αστυνομία, λέγοντας συγκεκριμένα πως «πήρε τη σκανδάλη και πυροβόλησε την οικογένειά του».

Όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, οι αστυνομικοί έπεισαν τον έφηβο να παραδοθεί, αφού βρήκαν τα πτώματα των γονιών του Olade, Reuben Olalde και Aida Garcia, της μεγαλύτερης αδελφής Lisbet Olalde και του μικρότερου αδελφού Oliver Olalde – που ήταν μόλις 10 ετών – στο μπάνιο.

Οι ερευνητές είπαν ότι φαινόταν ότι τα θύματα σκοτώθηκαν σε άλλα σημεία του σπιτιού, αλλά σύρθηκαν στο μπάνιο.

Η ένορκη βεβαίωση προσέθεσε ότι βρέθηκαν «πολλά χρησιμοποιημένα περιβλήματα φυσιγγίων» στο πάτωμα του σπιτιού και «πιτσίλες αίματος σε πολλές επιφάνειες».

Ένας συνεργάτης της Lisbet Olalde, ο Joesph Flieder, επισκέφτηκε το σπίτι αφού η Lisbet δεν πήγε στη δουλειά και με τη βοήθεια ενός μέλους της οικογένειάς της, εισέβαλε στο σπίτι της.

Αλλά τους υποδέχτηκε ο Olade, με τον Flieder να λέει ότι ο νεαρός έστρεψε ένα όπλο εναντίον του.

Η ένορκη κατάθεση ανέφερε: «Ο Flieder έβαλε τη γυναίκα του να βγει από την κατοικία και συνέχισε να μιλά με τον νεαρό.

Ο Flieder με ενημέρωσε ότι ο Cezar έκανε δηλώσεις ότι σκότωσε την οικογένειά του επειδή ήταν κανίβαλοι και θα τον έτρωγαν».

Μια σελίδα GoFundMe έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες από την Diana Olalde, η οποία λέει ότι είναι η μεγαλύτερη αδερφή του κατηγορούμενου.

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα κηδείας, η Diana έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 60.000 δολάρια μέχρι στιγμής.

Στην περιγραφή της καμπάνιας έγραψε: «Γεια, είμαι η Diana και συγκεντρώνω εράνους για τις κηδείες της οικογένειάς μου.

Στις 23/5/2023 ο κόσμος μου άλλαξε. Όλη μου η οικογένεια, ο πατέρας μου που ήταν σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος, η μητέρα μου που ήταν ένας άνθρωπος στοργικός και γλυκός, η αδερφή μου που ήταν γεμάτη ζωή, ευτυχία και όνειρα και ο μικρός μου αδερφός που ήταν ένα καταπληκτικό, αστείο και χαρούμενο παιδί χάθηκαν σε μια τραγική τροπή των γεγονότων που ακόμη και στον χειρότερο εφιάλτη μου δεν μπορούσα να ονειρευτώ.

Εάν αυτοί οι άνθρωποι “άγγιξαν” ποτέ τη ζωή σας με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλώ βοηθήστε και δωρίστε. Οι προσευχές θα εκτιμηθούν επίσης πολύ».

elefterostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.