Ευκαιρίες για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου – Η παρουσίαση από τους Παντ. Σκλιά & Αντ. Κλάψη στη Ραφήνα (φωτό & βίντεο)

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με ομιλητές τον Πρύτανη Πανεπιστημίου κ. Παντελή Σκλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή Πολιτικής και Διπλωματικής Ιστορίας κ. Αντώνη Κλάψη.

Η εκδήλωση είχε σκοπό να ενημερώσει νέες και νέους υποψήφιους, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και επαγγελματίες για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει το Νεάπολις σχετικά με τις επιλογές του κατάλληλου πτυχίου , μεταπτυχιακού, εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Παντελής Σκλιάς, παρουσίασε  όλα τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, αλλά και όλα όσα αφορούν όλους τους υποψηφίους, από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, τον τρόπο και την ποιότητα ζωής στην Πάφο η οποία όπως ανέφερε μοιάζει με τη Ραφήνα,  τη βοήθεια που προσφέρει το Πανεπιστήμιο στους φοιτητές που αποφοιτούν ώστε να μπορέσουν να μπουν με τα απαραίτητα εφόδια στην αγορά εργασίας, όπως και για το κόστος.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο με φοιτητές από όλο τον κόσμο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Είναι ένα αναπτυσσόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα με έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.

– Τα Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι: Νομική, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Πολιτικών Μηχανικών, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.

– Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα είναι: ΜΒΑ (και εξ αποστάσεως), Δημόσια Διοίκηση (και εξ αποστάσεως) με κατεύθυνση Γενική Διοίκηση, Εκπαιδευτική Διοίκηση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Ψυχολογία (και εξ αποστάσεως), Συμβουλευτική Ψυχολογία, Τραπεζικά,Επενδυτικά & Χρηματοοικονομικά, MBA στα Τουριστικά, MBA στα Ναυτιλιακά, Real Estate,Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM), Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διαχείριση Κατασκευών, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Πληροφοριακά Συστήματα, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές & Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο ( και εξ αποστάσεως), Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία ( και εξ αποστάσεως), Θεολογία (και εξ αποστάσεως).

– Διδακτορικά: Οικονομική Επιστήμη, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Ιστορία-Διεθνείς Σχέσεις, Νομική, Επιστήμες της Πληροφορικής, Ευρωπαϊκή Πολιτική Οικονομία και Διακυβέρνηση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής και Διπλωματικής Ιστορίας κ. Αντώνης Κλάψης ο οποίος τόνισε τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ καθηγητών και σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, αλλά και για το πόσο περήφανοι είναι που στο πανεπιστήμιο φοιτούν φοιτητές απ όλη την Ελλάδα.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου για τις υποτροφίες που δόθηκαν σε πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που πυρόπληκτη συμπολίτης μας, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου, πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους καθηγητές, τόσο για την υποτροφία που της δόθηκε, όσο και για την αντιμετώπιση που είχε αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξαν από το Πανεπιστήμιο.

Οι παρευρισκόμενοι, μετά το τέλος της παρουσίασης, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο με φοιτητές από όλο τον κόσμο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Είναι ένα αναπτυσσόμενο ακαδημαϊκό ίδρυμα με έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 22940-39029, 697.4925.777 ή στο e-mail: [email protected], καθημερινά 10:00-20:00, κα ΤΣΟΥΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Agent Ανατ. Αττικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης,  η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο πρ. Πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Μισοκοίλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ,ο πρ .Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παύλος Μπατάλης,ο πρ. Λυκειάρχης Γ. Αλεξόπουλος, ο τοπογράφος και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Πέτρος Σάντ, όπως και οι Μελ. Κρόκου και Μ. Αναστασίου από τον ΔΟΠΑΠ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.