Εγκαίνια για την αίθουσα “Φιλ. Καβουνίδης”, στο ΚΑΠΗ Ραφήνας! (φωτό & βίντεο)


Σε αίθουσα “Φίλιππος Καβουνίδης”, μετονομάστηκε η αίθουσα των ΚΑΠΗ της Ραφήνας.


Όπως πρώτα σας ενημερώσαμε μέσα από το irafina.gr, η παραπάνω ενέργεια έγινε μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης», κ. Μάκη Βουδούρη, και με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του νομικού προσώπου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον σωτήρα των Τριγλιανών Φίλιππο Καβουνίδη, που έλαβε χώρα στο εκκλησάκι της Παναγίτσας.

Στην αίθουσα των ΚΑΠΗ, βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Δημοτικοί Αρχής, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας.

Οι κυρίες από το ΔΣ του Συλλόγου των Τριγλιανών, μαζί με την Διευθύντρια του “Φιλ. Καβουνίδης” κα. Ευγενία Καπριγιάννη και τον Τόλη Πικουλίδη, είχαν φροντίσει να είναι τα πάντα στην εντέλεια για την σημερινή ημέρα.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του σωτήρα των Τριγλιανών Φίλιππο Καβουνίδη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση όπως και τον κ. Βουδούρη για την πρωτοβουλία που πήρε για την ονομασία της αίθουσας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Βουδούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως, οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμάμε την ιστορία του τόπου, και αυτός ήταν ο σημαντικότερες λόγος που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Τόνισε πως ο χώρος αυτός δεν θα είναι μόνο για τους Τριγλιανούς αλλά θα είναι ανοικτοί για όλους τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Στη συνέχεια ο κ. Βουδούρης απένειμε πλακέτα στον εγγονό του Φίλιππου Καβουνίδη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση

Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Σύλλογο Τριγλιανών για την προσφορά τους στον τόπο και τον Πολιτισμό, την οικογένεια του Φίλιππου Καβουνίδη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όλους όσους παραβρέθηκαν. Εξήρε την απόφαση του ΔΣ του “Φίλιππος Καβουνίδης” , και δήλωσε πως ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγός στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ