Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη – «Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;»

Την Ματίνα Παγώνη υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή τους η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να την καλωσορίσουν δεν φάνηκε να της αρέσει και τόσο πολύ.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη πρόσφερε στην Ματίνα Παγώνη κόλλυβα για το καλωσόρισμα κάτι που έκανε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να γίνει έξαλλη.

«Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 22/5: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη με την δημοσιογράφο ωστόσο να μην πτοείτε και να αντιδρά λέγοντας στην καλεσμένη της ότι δε μπορεί να την προσβάλλει πλησιάζοντάς τη.

«Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;» αντέδρασε και πάλι δείχνοντας τον εκνευρισμό της η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε ακόμα:  GNTM: Ποιοι έκαναν δοκιμαστικό για την συμπλήρωση της τετράδας της κριτικής επιτροπής

«Μα είναι ωραία τροφή» επέμεινε η Ανθή Βούλγαρη με την Ματίνα Παγώνη να αντιδρά λέγοντας, «Φάτε το εσείς!» και πετώντας στην άκρη τα κόλλυβα που της πρόσφεραν,

tlife.gr