Εξοργισμένος ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Α. Νομικός – Τι δήλωσε για την παραλία “Φίλιππας”

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος, μετά την αποκάλυψη του irafina.gr, για την παραλία Πετρέλαια γνωστή σε όλους ως “Φίλιππας”, που όπως φαίνεται έχει γίνει μήλον της έριδος μεταξύ των δήμων Σπάτων Αρτέμιδος και Ραφήνας Πικερμίου

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr,  το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ανέφερε πως η παραλία, αποδόθηκε οριστικά την 1η Σεπτεμβρίου από την Κτηματική Υπηρεσία στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Τα παραπάνω όμως θέλησε να διαψεύσει ο Δημοτικός Σύμβουλος  Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνης Φύτρος αναφέρει πως η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος, γράφοντας σε ανάρτηση του πως δεν υπάρχει το έγγραφο που επικαλείται ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε ΕΔΩ)

Το irafina.gr, έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα αποκλειστικά έγγραφα που δείχνουν ότι η παραλία ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε ΕΔΩ)

Δείτε ακόμα:  Μετάλλαξη Όμικρον: Σε καραντίνα 5 Έλληνες ταξιδιώτες που έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" στα Σπάτα, από χώρες της Αφρικής

Σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πνευματικάτος ανέφερε την οργισμένη αντίδραση του Αντιδημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνη Νομικού για το θέμα αυτό.

Αναλυτικά ο κ. Πνευματικάτος αναφέρει:

Εξοργισμένος ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Νομικός μου δήλωσε πρωϊνιάτικα της Κυριακής.

“40 χρόνια ο δήμος, καθαρίζει, πληρώνει ναυαγοσώστες για την παραλία “Φίλιππας-Πετρέλαια”, στη περιοχή του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδα, τώρα με χαρτιά του 1934, απέδειξε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Μπουρνούς, ότι ανήκει στη Ραφήνα. Δικαιολογημένα λοιπόν θα ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ των 2 δήμων”.

Δείτε ακόμα:  Διακοπές ρεύματος σήμερα Σάββατο σε Ραφήνα, Σπάτα & Γέρακα

Φαίνεται πως το θέμα που αποκάλυψε πρώτα το irafina.gr, θα έχει και άλλες προεκτάσεις και αναμένουμε να δούμε πως θα είναι από δω και πέρα οι σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών δήμων