Ενοικίαση αυτοκινήτου για γάμους : Συμβουλές και προετοιμασία

Μια σημαντική πτυχή στην οργάνωση του γάμου, που πολλοί δεν έχουν σκεφτεί από την αρχή, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Αρκετά ζευγάρια δεν έχουν την πολυτέλεια ενός ευρύχωρου IX για περισσότερη άνεση, χωρίς προβλήματα στην μεταφορά, καθώς η εύρεση του μπορεί να είναι ένα επιπλέον άγχος στην όλη διοργάνωση.

Εκτός από το νυφικό και το κουστούμι του γαμπρού, το αυτοκίνητο, τα λουλούδια και ο στολισμός της εκκλησίας είναι αυτά που θα προσελκύσουν την περισσότερη δημοσιότητα. Το αυτοκίνητο του γάμου είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, που θα προσθέσει μια κομψή νότα και θα δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο την ημέρα του γάμου σας. Υπάρχουν αρκετές εταιρίες με ενοικιάσεις αυτοκίνητων για γάμοhttps://exoticars.gr/enoikiasi-autokinitou-gia-gamo/. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο και να πάρετε μια πρώτη εικόνα για τα μοντέλα και τις διαθέσιμες ημερομηνίες που πρέπει να συμφωνούν με την διεξαγωγή της τελετής.

Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο που συμπληρώνει το στυλ του θέματος του γάμου σας. Μια Rolls-Royce έχει διαχρονική κομψότητα, ενώ ένα vintage λεωφορείο VW μπορεί να προσθέσει μια νότα από την εποχή του 60. Οι τιμές στις ενοικιάσεις γαμήλιων αυτοκινήτων μπορεί να κυμαίνονται από οικονομικές έως αρκετά υψηλές. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη πρόσθετες δαπάνες όπως διακοσμήσεις, χρεώσεις καυσίμων και την χρέωση για τον οδηγό, εφόσον δεν έχετε κάποιον δικό σας.

Ξεκινήστε την έρευνά για εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητου για γάμο τουλάχιστον 6-8 μήνες νωρίτερα, για να εξασφαλίσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας. Κάντε μια έρευνα και για καταστήματα αναπαλαίωσης κλασικών αυτοκινήτων, υπηρεσίες ενοικίασης vintage αυτοκινήτων ή ακόμα και ιδιώτες που μπορεί να νοικιάζουν ιδιαίτερα μοντέλα.

Λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες. Μην εστιάζετε μόνο στην τιμή. Συγκρίνετε την κατάσταση του αυτοκινήτου, τις παροχές που προσφέρονται και τις πολιτικές ακύρωσης. Ελέγξτε προσεκτικά τη συμφωνία ενοικίασης, πριν την υπογραφή. Αυτό περιλαμβάνει λεπτομέρειες, όπως όρια χιλιομέτρων, χρεώσεις υπερωριών, πολιτικές ζημιών και χρεώσεις ακύρωσης. Διευκρινίστε λεπτομέρειες, όπως την τοποθεσία παραλαβής και αποβίβασης, την διακόσμηση του οχήματος και εάν υπάρχει εφεδρικό σχέδιο, σε περίπτωση μηχανικών προβλημάτων. Στο τέλος, αφού συμφωνήσετε, θα λάβετε γραπτή βεβαίωση με όλες τις συμφωνημένες λεπτομέρειες.

Αν θέλετε, μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας τον στολισμό, απευθυνόμενοι στο ανθοπωλείο που έχει αναλάβει και τον στολισμό της εκκλησίας και του τραπεζιού. Στολίστε το με κορδέλες, λουλούδια ή μπαλόνια, που είναι σχετικά με το θέμα του γάμου σας.

Μην ξεχνάτε ότι το αυτοκίνητο του γάμου σας είναι ένα φανταστικό μοτίβο για τις φωτογραφίσεις έξω από την εκκλησία, και σε μέρη που εσείς θα επιλέξετε. Συζητήστε τις πιθανές τοποθεσίες με τον φωτογράφο σας. Για αυτή την περίσταση, θα σας συμβουλεύαμε την ενοικίαση Range Rover Sport σε λευκό χρώμα, που έχει δυναμική σχεδίαση και ταιριάζει απόλυτα με το μυστήριο του γάμου σας. Επίσης, είναι αρκετάευρύχωρο και άνετο για την νύφη, παρέχοντας άνεση κατά την  μεταφορά, χωρίς προβλήματα για το νυφικό.

Επιλέξετε κάτι εναλλακτικό και προσθέστε μια νότα ρομαντισμού, ιδανική για μια υπαίθρια τελετή. Τα Vintage αυτοκίνητα, όπως ένα VW Beetle ή μια Mustang, είναι ένα υπέροχο statement κομμάτι. Ενοικιάστε ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας, όπως ένα κάμπριο ή ένα κομψό σεντάν για μια μοντέρνα εμφάνιση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.