Μπροστά σε ένα μικρό «οπλοστάσιο» και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκαν περισσότερα από 4 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σπαθιά, δεκάδες μαχαίρια, αφορολόγητα προϊόντα καπνού και μετρητά.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε έναν 24χρονο στην περιοχή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του οδήγησε σε μία σειρά ευρημάτων, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και μία 47χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι όπου συνελήφθη και αυτή.
Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα κατασχέθηκαν 4 κιλά και 261 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 σπαθιά, 20 μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και μαχαίρι τύπου karambit, 30 πακέτα προϊόντων καπνού χωρίς την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και 2.000 ευρώ σε μετρητά.
Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

ieidiseis.gr














































