Επική σύλληψη! Αστυνομικοί «Άγιος Βασίλης» και «ξωτικό» μπούκαραν σε σπίτι εμπόρου ναρκωτικών! (video)

Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο -και μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων– αποφάσισε μια ομάδα της δίωξης ναρκωτικών στο Περού να κάνει έφοδο στο σπίτι ενός υπόπτου. Δύο αστυνομικοί λοιπόν, φορώντας χριστουγεννιάτικες στολές, επιχειρούν να αιφνιδιάσουν και να συλλάβουν τον ύποπτο έμπορο ναρκωτικών.

Ο ένας αστυνομικός, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που δημοσιεύει το BBC, εμφανίζεται μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη ενώ ένας συνάδελφός του είναι ντυμένος ξωτικό. Η πρωτότυπη τακτική τους αποδείχθηκε αποτελεσματική αφού κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο έμπορο ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, κατηγορείται για πώληση ναρκωτικών έξω από το σπίτι του, κοντά σε σχολείο. Στο σπίτι του βρέθηκαν μια τσάντα με ναρκωτικά, μπαλακλάβες και ένα όπλο.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Συνελήφθη ένας άνδρας για εμπρησμό

Σημειώνεται ότι η αστυνομία του Περού, όπως αναφέρει το BBC, χρησιμοποιεί μεταμφιέσεις κατά τη διάρκεια επιδρομών εδώ και αρκετό καιρό, λέγοντας ότι η μέθοδος αυτή είναι μια αποτελεσματική τακτική. Είναι γνωστό ότι έχουν ντυθεί ως άστεγοι και καθαριστές δρόμων, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο:

newsit.gr