Ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναλαμβάνοντας για ακόμη μια χρονιά τον ρόλο του σχολιαστή για τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Βιέννη, κάλεσε τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να στηρίξουν την Ελλάδα στην προσπάθειά της για διάκριση.
Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, η συμμετοχή της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό είναι καθοριστική και χρειάζεται τη βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού για να φτάσουμε στη νίκη.
«Απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό», ανέφερε ο Καπουτζίδης, καλώντας τους να ψηφίσουν την Ελλάδα εάν ζουν σε κάποια από τις χώρες που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό.
«Αν ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου που δεν συμμετέχει στη φετινή Eurovision, μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε!», πρόσθεσε ενθαρρύνοντας όλους τους Έλληνες που βρίσκονται εκτός των διαγωνιζόμενων χωρών να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.
news247.gr















































