Ευάγγελος Μπουρνούς: Νέα έργα για πιο ελκυστικό Δήμο


Συνέντευξη στο Καρφί και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη παραχώρησε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Ο κ. Μπουρνούς αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν για να είναι πιο ελκυστικός ο Δήμος, τα οποία μεταξύ άλλων είναι η λειτουργία αποχετευτικού με προηγμένη τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων, το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, όπως και έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπουρνούς:

Νέα έργα για πιο ελκυστικό Δήμο

– Το 2025 θα λειτουργήσει αποχετευτικό με προηγμένη τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση των εκροών για άρδευση.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Επεκτείνεται το δίκτυο ύδρευσης στον Άγιο Σπυρίδωνα

– Το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια. Πρόσφατα ενημερώθηκα από τον κ. Πατούλη ότι εξασφαλίστηκε το απαραίτητο κονδύλι των 35 εκατ. ευρώ.

–  Έργα στις πυρόπληκτες περιοχές (Ραφήνα, Κόκκινο Λιμανάκι, Βουτζάς, κλπ.)ύψους 14,8εκατ. ευρώ από την ανάδοχο εταιρεία IΝΤΡΑΚΑΤ.

– Πολλά μεγαλύτερα ή μικρότερα έργα, όπως νέα σχολικά συγκροτήματα, μουσεία, πολιτιστικό κέντρο, έργα ύδρευσης όμβριων, παιδικές χαρές, σύγχρονο καταφύγιο ζώων, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής κα ι θα κάνουν ελκυστική την πόλη μας.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς - Ψήφισμα διαμαρτυρίας από το ΔΣ

H συνέντευξη Στο Καρφί και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Βαθιώτη.