Έβγαλε ψυχή η Τριγλία Ραφήνας και πήρε τον βαθμό με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Παρά τα προβλήματά της η Τριγλία έβγαλε ψυχή απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0 στη Ραφήνα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν την ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος, με τον Αμπντουραχμάνι!

Οι ερυθρόλευκοι είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους την κατοχή της μπάλας και την τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 42’, όταν ο Αμπντουραχμάνι προ κενής εστίας δεν πλάσαρε σωστά και έδωσε τη δυνατότητα στον Μπάρδη να προλάβει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Επίσης, ο Λύγκος δεν πρόλαβε την μπάλα σε γύρισμα του Αμπντουραχμάνι, ενώ από την πλευρά της η Τριγλίαη καλύτερη στιγμή ήταν  στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Μουστόγιαννη, ο Καραγιάννης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να τη βρει και τη στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν με το 0-0 να μένει ως το τέλος και τον Ολυμπιακό να μένει στο -΄3 πλέον από τον Αστέρα Βάρης.

Να σημειώσουμε ότι λόγω τιμωρίας του προπονητή της Τριγλίας Στάθη Ασλάνογλου, στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» κάθισε ο Άγγελος Κονταρίνης.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονιάδης, Γκούβας.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αγγ. Κονταρίνης): Μπάρδης, Αρβανιτίδης, Τσαγκάρης, Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (85’ Παπαδιονυσίου), Κακαράς, Βατίστας (46’Δελαπόρτας), Μουστόγιαννης, Κολοβός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Μύρτα, Χαρίσης (55’ Τσέπας), Μπουσάι, Λένγκα, Γιουβανέλλης (55’ Καμαρινόπουλος), Καλτσάς (55’ Κότσι), Αρκουμάνης, Αλημπάς, Λύγκος, Ράμα, Αμποντουραχμάνι.

Διαβάστε επίσης