Φωτιά σε μονοκατοικία – Απεγκλώβισαν μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά

Μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους εγκλωβίστηκαν μία μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη, για τον απεγκλωβισμό των οποίων απαιτήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας. Η φωτιά που ξέσπασε επεκτάθηκε γρήγορα στην κεραμοσκεπή, θέτοντας σε κίνδυνο την οικογένεια.


Η νεαρή μητέρα και τα τρία παιδιά της είναι καλά στην υγεία τους

Η 36χρονη, με καταγωγή από το Καζακστάν, και τα τρία ανήλικα παιδιά της βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Ωραιόκαστρο το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξαφνικά ξέσπασε η φωτιά, αναφέρει το thestival.gr.

Για το περιστατικό σήμανε συναγερμός στην Π.Υ. στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο που βρίσκεται η οικία έσπευσε ισχυρή δύναμη πυροσβεστών. Πρώτοι έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ωραιοκάστρου, έπειτα από κλήση που έλαβαν, οι οποίοι απομάκρυναν εγκαίρως την οικογένεια.

Στο σημείο επιχείρησαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες και μετά από ώρα κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Η μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά της είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.