Φωτιά στην Εύβοια: Ηθελαν να μας κάψουν και μας έκαψαν!Πάνω από το πτώμα μας θα μπουν γεννήτριες!

Βαρύ είναι το πλήγμα που έχει υποστεί η βόρεια Εύβοια από την καταστροφική φωτιά που συνεχίζει να κατακαίει την περιοχή για 9η ημέρα, με τους κατοίκους των τοπικών οικισμών να είναι αγανακτισμένοι και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η στιγμή που μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, Γεώργιος Παυλίδης, ο οποίος με σπασμένη φωνή έβαλλε κατά πάντων: «Η κατάσταση είναι απελπιστική. Ηθελαν να μας κάψουν και μας έκαψαν! Εδώ αποκλείεται να βάλουν γεννήτριες, Πρώτα θα περάσετε πάνω από το πτώμα μας και μετά θα μπουν γεννήτριες. Γι’ αυτό μας έκαψαν. Είχαμε το πιο πράσινο μέρος μετά την Χαλκιδική και σήμερα το έκαναν νεκροταφείο. Αυτό τίποτα παραπάνω… Ας ξεκινήσουν να βάλουν γεννήτριες…», ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλατσώνας, μην μπορώντας να κρύψει την απόγνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πληθαίνουν οι φωνές στην περιοχή που αναφέρουν πως το μέγεθος που έφτασε η φωτιά «δείχνει» εμπρησμό, ενώ σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έχουν εντοπιστεί διάφορα υλικά που συνηγορούν σε κάτι τέτοιο.

reader.gr

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο περιστατικό! Ρομά έκλεψαν πυροσβέστες την ώρα που έδιναν μάχη με τη φωτιά!