Φυλακούρης: Υπάρχουν προοπτικές και μια διοίκηση στιβαρή στον Αήττητο Σπάτων

Η συμφωνία της διοίκησης του Αήττητου με τον Τότη Φυλακούρη, να αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, έρχεται να καταδείξει το σοβαρό πλάνο του συλλόγου.

Ένα πλάνο που ήθελε στη θέση αυτή να υπάρχει ένα έμπειρο πρόσωπο και γεμάτο ποδοσφαιρικές εμπειρίες, όπως ο βετεράνος διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος για αυτή τη συνεργασία και ερωτηθείς σχετικά είπε τα εξής: «Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα στην οποία ήρθα. Εκείνο που μ’ έκανε και είπα το ναι, ήταν πρωτίστως η στιβαρή διοίκηση και το πλάνο που έχει.

Δείτε ακόμα:  Παραμένει στο κόλπο ο Αχαρναϊκός, 2-1 στην Αρτέμιδα

Ένα πλάνο που είναι αντάξιο της φήμης και της παρουσίας του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια στα εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα. Σ’ αυτή τη φάση, προσπαθώ να δω με κάθε λεπτομέρεια τα θετικά στοιχεία που έχει η ομάδα, αλλά κυρίως τα αρνητικά.

Δουλεύουμε μαζί με τον Γιώργο Γκιόκα σε ένα κοινό πλαίσιο, ώστε η προσαρμογή μου, να είναι ανάλογη με την επιθυμία μου να βοηθήσω. Εκτός του Γιώργου (Γκιόκας), είναι και ο γενικός μας αρχηγός Γιάννης Τζανόπουλος, που συνεχώς βρίσκεται δίπλα μας και με τον τρόπο του, διευκολύνει τις όποιες προσωπικές μας προσπάθειες για καλύτερη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Σκοράρει η Γιουνάιτεντ, με τα γκολ και στο Τορίνο

Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά ακριβώς γιατί είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και κυρίως υπάρχουν προοπτικές για καλύτερες μέρες. Στόχος και σκοπός μας θα είναι η ομάδα να ανεβαίνει αγωνιστικά σε παιχνίδι. Πιστεύω πως ο χρόνος θα δείξει…».

sportime.gr