Γιάννης Στάνκογλου: Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει σε κωμωδία (βίντεο)

Ο πρώτος καλεσμένος των Roomies στο Mega ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για τα σχέδιά του, τον κορονοϊό και το σήριαλ που θα συμμετέχει στο Mega.

«Κάνω σήριαλ, μικρού μήκους ταινίες και ένα guest σε ένα σήριαλ που θα βγει του χρόνου», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου και αποκάλυψε πως θα συμμετέχει σε κωμωδία με την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά στο Mega.

«Ξεκινάμε σήριαλ στο Mega με την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά. Θα είμαι με τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Ιβάν Σβιτάιλο και άλλους. Είναι μια κωμωδία καταστάσεων πολύ καλά γραμμένη και είμαι πολύ τυχερός που έρχεται μετά τις “Άγριες Μέλισσες”».

Δείτε ακόμα:  Πάνος Βλάχος: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική» (βίντεο)

Μιλώντας για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα τάξη πραγμάτων και το θέμα της πανδημίας ανέφερε: «Ήμουν φοβισμένος στις αρχές. Τώρα κρατάω τα μέτρα και τις αποστάσεις που πρέπει, αλλά πιστεύω πως είναι κάτι που θα το περάσουμε όλοι. Έχω κάνει 7 με 8 τεστ τουλάχιστον μέχρι στιγμής.»

Στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε που ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Θωμά Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε: «Δεν στενοχωρήθηκα για τις “Άγριες Μέλισσες”. Ήταν ένας κύκλος που άνοιξε και το δέχτηκε ο κόσμος με αγάπη».

Δείτε ακόμα:  Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ζήτησα βοήθεια, όχι ζητιανιά - Έλενα Ακρίτα έγινες «Κατίνα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από ένα γύρισμα που έκανε για τη «10η εντολή» με τη Μαρία Σολωμού, η οποία ήταν ημίγυμνη και επειδή ο ίδιος δεν θυμόταν τα λόγια του, είχε στερεώσει το σενάριο στο εσώρουχο της.

«Ήταν μια σκηνή που δεν ήξερα τα λόγια μου και ήταν αυτή γυρισμένη από την άλλη, γυμνή από τη μέση και πάνω… Και επειδή δεν ήξερα τα λόγια, είχα σφηνώσει το σενάριο εδώ στο βρακάκι της για να κρατιέται και να μην φεύγει και διάβαζα εκεί και τα έλεγα», αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε ακόμα:  Λύγισε on air η Πόπη Τσαπανίδου - «Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές» (βίντεο)

Έχει όμως, ο Γιάννης Στάνκογλου, απωθημένα; «Δεν έχω απωθημένα για ρόλους, αλλά έχω όνειρα. Θέλω να ξεκινήσω τώρα κιθάρα», είπε και συμπλήρωσε: «Αν είχα χρήματα θα σταματούσα για ένα με δυο χρόνια».

znews.gr