Γιάννης Στάνκογλου: Να ζητήσετε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου

Με μία οργισμένη ανοιχτή επιστολή προς τα ΜΜΕ, ο Γιάννης Στάνκογλου ζητά από τηλεοπτικές εκπομπές, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα να ανακαλέσουν ρητά όσα έχουν αναφέρει για τη δήθεν σχέση του με γνωστή παρουσιάστρια.

Την κατάσταση στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος έχει δει τις τελευταίες ημέρες την προσωπική του ζωή να έχει γίνει βορά στα τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα και social media, με αφορμή την είδηση πως είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα με γνωστή παρουσιάστρια.

Αγανακτισμένος και οργισμένος, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να αποστείλει ανοιχτή επιστολή προς όλα τα ΜΜΕ ζητώντας κάνοντας λόγο για “παράνομη, προκλητική, ανεξήγητη και παράλογη συμπεριφορά” με αποτέλεσμα να “ξεκινήσει σωρεία δυσμενών σχολίων για την προσωπικότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν”.

Ο ίδιος μάλιστα επανέλαβε το προφανές, που όπως φαίνεται πολλοί ξεχνούν, ότι η προσωπική ζωή κάθε ανθρώπου είναι απαραβίαστη, ακόμη και εκείνων που θεωρούνται δημόσια πρόσωπα, ιδιότητα την οποία, ο Γιάννης Στάνκογλου, ξεκαθάρισε πως δεν έχει ούτε θέλει να αποκτήσει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία λόγω της συμπεριφοράς παρουσιαστών και δημοσιογράφων επηρεάστηκαν και “δέχθηκαν δυσμενή και μη σχόλια” στο σχολικό τους περιβάλλον τόσο από φίλους τους όσο και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, ενώ κατέληξε ζητώντας να ανακαλέσουν ρητώς όσα έχουν αναφερθεί για τη δήθεν σχέση του με τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Ολόκληρη η επιστολή:

Με ιδιαίτερη θλίψη, οργή και αγανάκτηση εδώ και τρείς ημέρες παρακολουθώ την (υποτιθέμενη) προσωπική μου ζωή να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής, έως και χλευασμού από τις πρωινές σας εκπομπές. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, εν συνεχεία να αναλάβουν την δράση τους τα έντυπα, ήτοι εφημερίδες πανελλαδικής και μη κυκλοφορίας, με ΔΗΘΕΝ αποκλειστικά «ρεπορτάζ» για το ίδιο θέμα, δηλαδή την προσωπική μου ζωή και την ΔΗΘΕΝ σύναψη δεσμού με γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και ιστοσελίδες με επιπλέον ΔΗΘΕΝ πληροφορίες της ίδιας ως άνω ΔΗΘΕΝ σχέσης.

Σα να μην έφτανε όλο αυτό, που ΜΟΝΟΙ σας δημιουργήσατε, εν συνεχεία η μία εκπομπή αναλώθηκε στο να «ψέγει» άλλη εκπομπή άλλου τηλεοπτικού σταθμού για το πώς διαχειρίστηκε την εν λόγω ΔΗΘΕΝ πληροφορία της ΔΗΘΕΝ σχέσης μου, ενώ φτάσατε στο ανεκδιήγητο κάποιες εξ υμών παρουσιάστριες να αρχίσετε να δηλώνετε δημοσίως ότι «δεν είμαι εγώ η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται σε σχέση με τον κ. Στάνκογλου»!! Παράλληλα, άλλοι εξ υμών άρχισαν να αναζητούν αδέσμευτες, χωρισμένες ή φαινομενικά αδέσμευτες τηλεοπτικές παρουσιάστριες, ώστε να μου τις «χρεώσουν» ως συντρόφους. Προφανώς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτών σας των πράξεων που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα είχαν ή έχουν, δεν σταματήσατε αυτή την συμπεριφορά σας ακόμη κι όταν αναγκάστηκα (κάτι το οποίο ανέκαθεν απέφευγα στην ζωή μου μέχρι σήμερα) να τοποθετηθώ δημόσια λέγοντας ότι όσα λέγονται δεν είναι αληθή και παρακαλούσα να σεβαστείτε τα ανήλικα τέκνα μου.

Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης, προκλητικής, ανεξήγητης και παράλογης συμπεριφοράς σας, ήταν ακολούθως να ξεκινήσει σωρεία δυσμενών σχολίων για την προσωπικότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν, κάποιοι δε εξ αυτών προχωρούσαν σε ευθεία κριτική στο πρόσωπό μου σαν να έχω προκαλέσει εγώ αυτήν την αναστάτωση στον εαυτό μου (;;;) για να νιώσω, μάλλον, σημαντικός.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.