Γιάννης Τσέλιος: “Ο Θησέας Ν. Μάκρης θα είναι πολύ καλύτερος στον δεύτερο γύρο”

Ο προπονητής του Θησέα Ν. Μάκρης Γιάννης Τσέλιος, με αφορμή το τέλος του πρώτου γύρου στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, κάνει ένα μίνι απολογισμό για την αγωνιστικότητα των ομάδων και του συλλόγου του.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου στον Α΄ γύρο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω ότι βαθμολογικά δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, κυρίως στη συγκέντρωση σε συγκεκριμένες στιγμές των παιχνιδιών που δεν την είχαμε και σχεδόν σε όλες το πληρώσαμε. Είμαστε μία πολύ νεανική ομάδα, δουλεύουμε πολύ και πιστεύω στον Β΄ γύρο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Δείτε ακόμα:  Όλοι στο κλειστό της Ραφήνας την Κυριακή! Αργοναύτης-Εθνικός (17.00)

Όσο για τον όμιλο μας, πιστεύω ότι τελικά αυτός είναι ο πιο δύσκολος, γιατί όλα τα ματς είναι αμφίρροπα. Κανείς δεν κερδίζει με ευκολία και γενικά πάρα τη μεγάλη διακοπή λόγω covid, έχει παρουσιαστεί ωραίο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς διακοπές. Το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό”.

athlorama.blogspot.com