Γιώργος Χανούμης: Βγήκε νικητής στον πιο extreme αθλητικό αγώνα της ζωής του

Ο Γιώργος Χανούμης όχι μόνο τα κατάφερε να τερματίσει στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες (Άλπεις), αλλά τίμησε και τα ελληνικά χρώματα, αφού ήρθε 17ος σε σύνολο 85 αθλητών που κατάφεραν να φθάσουν στην κορυφή του ICON Livigno Xtreme Triathlon 🇮🇹.

Ήταν ένας αγώνας με ακραίες υψηλές απαιτήσεις αφού οι αθλητές έπρεπε να αγωνιστούν 3.80M κολύμβησης σε Λίμνη, 195Km ποδηλασία και 42.20Km τρεξίματος με υψομετρικά έως 3.000Μ.

Ο Γιώργος να σημειώσουμε πως ήρθε πρώτος στη κατάταξη από όσους συμμετείχαν από την χώρα μας. 85 κατάφεραν να φθάσουν στην κορυφή και να βαθμολογηθούν, ενώ στον αγώνα ξεκίνησαν πολλοί περισσότεροι, που όμως δεν έφθασαν μέχρι το τέλος. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Χανούμη. Ήταν πράγματι ένας αθλητικός άθλος…

Ο ίδιος μετά τον αγώνα ανέφερε τα εξής…

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευγνώμων που ένας ονειρικός στόχος έγινε πραγματικότητα.
Το ταξίδι προς την κορυφή απαιτούσε μεγάλη αφοσίωση και θυσίες για να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος να ανταπεξέλθω στις απρόβλεπτες δυσκολίες του αγώνα.

Νιώθω περήφανος που είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου έως και τον τελικό προορισμό· Την κορυφή ! Γιάννης Χανούμης, Ανθή Καλαμπόγια, Μαργαρίτα Χανούμη.

Στο πλευρό μου πάντα καθοδηγητής ο προπονητής μου, Μάκης Γαζής. Οι γνώσεις του και η τακτική του με βοήθησαν να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω Nikos Lazouras Mache Drake Costas Bardis Nutrilab – Spartis Marathon bikes BOSS Deloitte On Greece & Cyprus Polar Polar Distributor GR-CY Swimming Shop Oakley K Sports Pharmacy295 GU Energy Greece για την σημαντική βοήθεια τους αλλά και όλους εσάς που με τα μυνήματα σας μου μεταφέρατε την θετική σας ενέργεια.

Τέλος νιώθω τυχερός που είμαι μέρος του CGS Triathlon Club και βιώσαμε την εμπειρία αυτή μαζί.

Γιώργος Χανούμης

Υ.Γ
Η σπίθα για το ταξίδι αυτό Aris Myrkos”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.