Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις-φωτιά από Νικολούλη και νέα δεδομένα – Δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες

«Έχουμε δύο σημαντικές μαρτυρίες, οι οποίες μας ανοίγουν νέο δρόμο που ακολουθούμε και βρισκόμαστε μπροστά σε μια αποκάλυψη για τον πιλότο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του, της Καρολάιν».

Με αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στην υπόθεση, επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: Τοποθέτηση απινιδωτών στις αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, «σε αυτή την πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν φέρνουμε στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Έχουμε δύο σημαντικές μαρτυρίες, οι οποίες μας ανοίγουν νέο δρόμο που ακολουθούμε και βρισκόμαστε μπροστά σε μια αποκάλυψη για τον πιλότο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του, της Καρολάιν».

Αναφορικά με το αν εκείνη είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος, η κ. Νικολούλη απάντησε πως «η ουσία είναι πως κάνεις την έρευνά σου και αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω. Μπορεί ο κύριος ανακριτής να ολοκλήρωσε τη δική του, αλλά εμείς από δημοσιογραφικής πλευράς συνεχίζουμε. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είναι και λεπτό το θέμα. Τα υπόλοιπα γι’ αυτή την υπόθεση θα τα πούμε στην εκπομπή».

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «The Green City»

newpost.gr