Οι επιτήδειοι ξαναχτύπησαν στις Μαρίκες το πρωί! Διέρρηξαν αυτοκίνητο & βούτηξαν την τσάντα


Νέο κρούσμα είχαμε σήμερα το πρωί στις Μαρίκες. Οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, άνοιξαν το πορτ μπαγκαζ και βούτηξαν την τσάντα που είχε αφήσει η άτυχη γυναίκα.


Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πάει στην παραλία μαζί με την κόρη της, πάρκαρε το αυτοκίνητο κοντά στην καντίνα που υπάρχει στις Μαρίκες, συνεπώς πολύ κοντά στους λουόμενους και σε ένα σημείο που «κυκλοφορεί» πολύς κόσμος, αλλά έκανε το λάθος να αφήσει λίγο ανοιχτό το ένα τζάμι του αυτοκινήτου.

Οι δράστες άδραξαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και έδρασαν αστραπιαία. Έσπασαν το τζάμι και χωρίς να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, ανοιξαν το πορτ μπαγκάζ, πήραν την τσάντα και εξαφανίστηκαν. Το συμβάν έγινε μεταξύ 09.30 και 10.30 το πρωί.

Η τσάντα περιείχε πολύτιμα πράγματα όπως συνήθως έχουν όλες οι τσάντες, δηλαδή ταυτότητες, διαβατήρια, κάρτες και φυσικά χρήματα. Ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και τώρα περιμένει η άτυχη γυναίκα να βρει τουλάχιστον τα πράγματά της κάπου πεταμένα.

Είναι αλήθεια πάντως πως μέσα από το irafina.gr έχουμε επισημάνει πολλάκις την οδηγία που δίνει η αστυνομία, να μην αφήνουμε ξεκλείδωτες πόρτες, ανοιχτά παράθυρα, έστω και στο ελάχιστα, να μην αφήνουμε τσάντες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε εμφανή θέση και γενικώς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην «προκαλούμε» την τύχη μας!

Επειδή λοιπόν ξεκίνησε το καλοκαίρι και οι παραλίες θα σφύζουν από κόσμο και αυτοκίνητα, το νου σας και να τηρείτε τις οδηγίες τις αστυνομίας. Μην τους δίνετε «πατήματα» και αφορμές να γίνετε θύματα αυτών των επιτήδειων, που «χτυπούν» στις παραλίες.


Διαβάστε επίσης