Η Mikretti S.A. πάντα κοντά στους πυρόπληκτους

Είναι γνωστό πως αμέσως μετά την μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή μας, ξεκίνησε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, στήριξης και προσφοράς. Μέσα σ’ αυτό το «κύμα» συμπαράστασης, η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας ανέλαβε δράσεις, απ’ όποια πλευρά κι αν είναι, απ’ όποιο κλάδο κι αν προέρχεται.

Μία από τις εταιρείες που βρέθηκαν αμέσως κοντά στους πυρόπληκτους ήταν και είναι η Mikretti S.A.

Και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι συνάνθρωποί μας που βρέθηκαν σ αυτή την άσχημη φάση της ζωής τους, και μέσα από το irafina.gr θέλουν να ευχαριστήσουν τους αδελφούς Ηλία και Θοδωρή Μικρόπουλο που τους συμπαραστάθηκαν και έβαλαν κι αυτοί ένα σημαντικό λιθαράκι για να ξαναστήσουν το σπιτικό τους.

Μπορεί να είναι μικρό ή μεγάλο (λιθαράκι) μπροστά στην ανείπωτη φρίκη, όμως συνάμα είναι και η έμπρακτη προσφορά αλληλεγγύης και σε κάθε περίπτωση είναι ευπρόσδεκτη.

Άλλωστε επειδή τυγχάνει να γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουμε πολύ καλά πως υπάρχουν επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που ποτέ δεν πρόκειται να βροντοφωνάξουν αυτό που κάνουν. Όταν το κάνεις απ΄την ψυχή σου, δεν βγαίνεις να το διατυμπανίσεις.

Όπως θα δείτε παρακάτω για του λόγου το αληθές, φαίνεται και από το φυλλάδιο της εταιρείας, πως για τους πυρόπληκτους υπάρχουν ειδικές τιμές σε όλα τα είδη του καταστήματος.