Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες από τη ραφηνιώτισα Νατάσα (φωτό)

Όταν η τέχνη συναντά την ζαχαροπλαστική! Οι τούρτες που κατασκευάζει η ραφηνιώτισα Νατάσα (του Gustoso) είναι έργα τέχνης, γι αυτό και οι δημιουργίες της όπου παρουσιάζονται κερδίζουν τα εύσημα και γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Αυτό έγινε και πρόσφατα όταν οι πρωτότυπες και ξεχωριστές δημιουργίες της Nατάσας πήραν μέρος στην έκθεση brideline, αλλά και στο περίπτερο Αλιπράντη στην ΑΡΤΟΖΑ.

Η γλυκιά ζαχαροπλάστισα που έχει κάνει πραγματικά τεράστια βήματα προόδου. Το στόλισμα της στρογγυλής τούρτας με φράουλες και σαντιγύ φαντάζει πια για τους σημερινούς ζαχαροπλάστες πρωτόγονο. Υπάρχουν πια τούρτες-αριστουργήματα ζωγραφικής και γλυπτικής στα πιο απίθανα σχήματα.

Η Νατάσα δημιουργεί εντυπωσιακές τούρτες που δεν έχετε δει ποτέ. Στην βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου Gustoso στη Ραφήνα κυριαρχεί μία από αυτές, η Φρίντα, που σίγουρα εντυπωσιάζει όσους μπαίνουν στο κατάστημα αλλά και όσους την βλέπουν στην βιτρίνα. Πρόκειται για μια τούρτα – γίγας που φέρει την “σφραγίδα” της Νατάσας και που όμοιά της δύσκολα συναντάς.

Η φαντασία, η σύλληψη, η εκτέλεση είναι πράγματα που ξεχωρίζουν στην νεαρή ζαχαροπλάστισα, που χάρη στις σπουδές της και φυσικά στο ταλέντο της, την κάνουν ξεχωριστή. Το μέλλον της ανήκει σίγουρα…

Φυσικά οι δημιουργίες της δεν αρκούν μόνο στις τούρτες. Μπισκότα, σοκολατάκια, Cupcakes κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να γίνει πραγματικότητα.

 

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.