Η Ραφήνα εμπιστεύεται την Mikretti S.A.

Η Mikretti S.A.είναι γνωστή εκτός όλων των άλλων διότι συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους και φημισμένους οίκους στον κόσμο για την επίτευξη της ιδανικής γκάμας προϊόντων. Άλλωστε τόσα χρόνια εμπειρίας στον χώρο αυτό, έχει γίνει ένα από τα πιο δυνατά brands και πολλοί εμπιστεύονται την εταιρεία και τους αδελφούς Ηλία και Θοδωρή Μικρόπουλο.

Η Μikretti έχει “ντύσει¨με πλακάκια και είδη υγιεινής πολλά μαγαζιά στη Ραφήνα και δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες της περιοχής που επέλεξαν την συγκεκριμένη εταιρεία. Ανάμεσα σ αυτές τις επιχειρήσεις είναι και το City Grill, ένα μαγαζί που ξεχώρισε για τον μοντέρνο με industrial deco πινελιές, φιλόξενο χώρο του. Σ αυτό λοιπόν το ψητοπωλείο η Mikretti έχει βάλει την δική της “πινελιά”.

Δείτε ακόμα:  Όλα τα καλά και φρέσκα στο "Μύλος Ψάρι"

Όπως επίσης και στο Piccolo στην πλατεία Δημητρακού όπου τα πλακάκια “made in Mikretti” δίνουν άλλον “αέρα” στην είσοδο του καταστήματος, αφού γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά.

Η εταιρεία Μikretti, δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών και της εμπορίας ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 2001. Η έδρα της εταιρείας, όπου υπάρχει και εκθεσιακός χώρος 7000 τ.μ., στεγάζεται στη Νέα Μάκρη: Λεωφ. Μαραθώνος 112. Τηλ.: 22940 90800