«Ήταν δώρο ζωής οι Άγριες Μέλισσες» (φωτό)

Για τον ρόλο στη β’ σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, εκείνον της Μαίρης Χατζίδου, μίλησε η ηθοποιός Εύα Σιμάτου στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Λόλα Αγραφιώτη.

Είσαι η κακιά της χρονιάς;

Τι να σου πω. Πήγα να γίνω η κακιά της χρονιάς, αλλά από την αγάπη του κόσμου έγινα η ευνοημένη της χρονιάς πιστεύω.

Πως το ερμηνεύεις αυτό;

Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα, γιατί πίστευα ότι ο κόσμος θα με ταύτιζε με τον χαρακτήρα που υποδύομαι, αλλά πραγματικά με έχει αγκαλιάσει με πολύ μεγάλη αγάπη. Προφανώς ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει την ερμηνεία από τον χαρακτήρα και να καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια ολόκληρη δουλειά που συμβαίνει πίσω από αυτό. Φαντάζομαι ότι και οι συνεντεύξεις μου θα έχουν συντελέσει στο να καταλάβουν ποια πραγματικά είμαι ως άνθρωπος, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων και πάρα πολύ χαρούμενη που έχω εισπράξει τόσο όμορφα σχόλια από τον κόσμο και τόσο μεγάλη αγάπη.

Δείτε ακόμα:  "Εκείνες με βίασαν": το victim blaming έδωσε ρέστα στην ανατριχιαστική ομολογία του Φιλιππίδη

Παίζεις σε μια πολύ καλή σειρά και σε πολύ περίεργη περίοδο. Άλλος ένας λόγος για να νιώθεις ευγνώμων;

Ε, ναι. Ήρθε σαν δώρο ζωής. Αφενός, γιατί είναι ένας εντελώς κόντρα ρόλος σε ότι είχα κάνει μέχρι στιγμής και ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα. Αφετέρου, γιατί μπήκα στη δεύτερη σεζόν της σειράς, οπότε τη γνώριζα και βεβαίως είχε διαγράψει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Κατά τρίτον, επειδή εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις συνεργασίες, θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που συνεργάζομαι με τον Λευτέρη Χαρίτο, τους υπόλοιπους σκηνοθέτες της σειράς, το συγγραφικό team και βεβαίως με τους συναδέλφους μου. Οι σκηνές μου είναι κυρίως με τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, μέχρι στιγμής, που είναι πάρα πολύ αξιόλογη και πολύ αγαπημένοι μου.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κορινθίου: Ποιους στέλνει στον εισαγγελέα (video)

Έχεις γίνει πιο αναγνωρίσιμη τώρα;

Λόγω περιόδου δεν μπορώ να σου πω, γιατί σπανίως βγαίνω. Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι μέσα από τα social media η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη. Αλλά αυτή τη χρονιά, επειδή το Εθνικό Θέατρο έκανε κάποια live streaming θέλω να σου πω ότι και μέσω αυτού με προσέγγισε πάρα πολύς κόσμος. Είναι όμορφο και το γυαλί, είναι όμορφα και τα streaming, γιατί ο κόσμος που είναι στην επαρχία ή δεν μπορεί για κάποιο λόγο να έρθει στο θέατρο, διψάει για τέτοιου είδους προβολές.

Δείτε ακόμα:  Σε τραγική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Αυτός είναι ο νέος του συγκάτοικος στις φυλακές Τρίπολης

newsit.gr