Καλύτερη η Θύελλα Ραφήνας, 0-0 εκτός με τη Νέα Αρτάκη

Η Θύελλα Ραφήνας ψαλίδισε τις πιθανότητες παραμονής για τον ΑΟΝΑ

Η Ν. Αρτάκη δεν κατάφερε να κερδίσει τον τελικό απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής. Οι Ευβοιώτες δεν είχαν καθαρό μυαλό, δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την καλοστημένη αντίπαλη άμυνα και έμειναν στο 0-0.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα κυριάρχησε οι δύναμη με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να κυνηγούν με ένταση όλες τις φάσεις. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν το παιχνίδι να μην έχει καλό ρυθμό και τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι μετρημένες.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σε όλο το 45λεπτο αγχωμένοι και μπλοκαρισμένοι από τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν καθαρή φάση στην αντίπαλη εστία. Οι παίκτες της Θύελλας απείλησαν δυο φορές:

Στο 24΄ εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη η προβολή του Γεωργόπουλου πέρασε πάνω από την εστία και στο 32΄ Ντόσκας κέρδισε τη μπάλα μέσα στη περιοχή σούταρε υπό πίεση, ο Ναβροζίδης σε καλή θέση μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν προφανές ότι οι γηπεδούχοι έπρεπε να αλλάξουν πράγματα στο παιχνίδι τους και να αυξήσουν τη πίεση καθώς η ισοπαλία ευνοούσε την ομάδα της Ραφήνας.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ντόσκας έστρωσε στον Χαρακτίδη που έπιασε δυνατό σουτ ο Ναβροζίδης σε δυο χρόνους μπλόκαρε.

Η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι των γηπεδούχων σηκώθηκαν από το κάθισμα τους ήταν στο 54΄μετά το γέμισμα του Ντάμπου σύγχυση στην περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Τσίγκα αλλά το τελείωμα του ήταν βιαστικό και δεν βρήκε στόχο.

Δέκα λεπτά αργότερα σέντρα του Χαρακτίδη στο 2ο δοκάρι κεφαλιά του Κανελλόπουλου άουτ

Στο 74΄ο Χατζηστάμου έδωσε για τον Σπανό που ελίχθηκε μέσα στην περιοχή βρέθηκε στο έδαφος με τους «ερυθροκίτρινους» να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή Ξηρογιάννη να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

δυο λεπτά πριν τη λήξη εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου με γέμισμα μέσα στην περιοχή η μπάλα πέρασε ο διαιτητής Ξηρογιάννης σφύριξε επιθετικό φάουλ.

Το τελικό 0-0 άφησε ικανοποιημένους μόνο τους φιλοξενούμενους.

ΑΟΝΑ (Μ. Γκόφας): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, καραμπάς, Μαυρόπουλος. Τσίγκας, Ντελέκος, Σπανός, Ντάμπος (84’ Ζαχαρόπουλος), Πατερίτσας (61’ Τσούτσης).

Θύελλα Ραφήνας (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Φύτρος, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87’ Ζέκιο), Ντόσκας (61’ Μπουντάκης), Κανελλόπουλος (69’ Ματσαδές), Δημητρίου, Σουλτανίδης (82’ Τσάκωνας).

Με πληροφορίες από starsports.gr