Καλλιτεχνούπολη: Βροχή, τρίποντα, απονομές και μουσική! (φωτό & βίντεο)

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Μπορεί να τα… μούσκεψε ο καιρός, όμως η εκδήλωση εορτασμού λήξης της αθλητικής χρονιάς του ΑΟ Καλλιτεχνούπολης, πραγματοποιήθηκε κανονικά κόντρα στις καιρικές συνθήκες που δεν πτόησαν μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα γήπεδα της Καλλιτεχνούπολης !

Αρκετός είναι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε από νωρίς και περίμενε εναγωνίως να σταματήσει η βροχή για να ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι αθλητικές επιδείξεις παρ’ όλη την βροχή πραγματοποιήθηκαν, τουλάχιστον στο τμήμα του μπάσκετ γιατί στο τμήμα του τένις δυστυχώς ακυρώθηκαν.

Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του συλλόγου και τ. προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Γιώργου Δουβίτσα, ο οποίος μόλις σταμάτησε η βροχή καλωσόρισε όλους όσους παραβρέθηκαν, την Δημοτική Αρχή και τους επισήμους, όπως και τους αθλητές των τμημάτων του ΑΟΚ όπως και τους γονείς τους.

Στον σύντομο απολογισμό για την χρονιά που μας πέρασε, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει ο σύλλογος αλλά και στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των παιδιών που εγγράφονται στις Ακαδημίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Δημοτική Αρχή, και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και λειτουργία του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της Διασταύρωσης Ραφήνας, που ο σύλλογος χρησιμοποιεί.

Ευχαρίστησε ακόμα όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και τους χορηγούς.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για την ενίσχυση και την αγωνιστική άνοδο του Συλλόγου, αλλά και την προσφορά του Συλλόγου στον ομαδικό αθλητισμό. Δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να ενισχύσει τους Συλλόγους μέσω των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως το Κλειστό Γυμναστήριο στην Διασταύρωση της Ραφήνας.

Στην συνέχεια, μετά από πρόσκληση του κ. Δουβίτσα, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί για το καλύτερο είτε στον χώρο του Αθλητικού είτε του Πολιτισμού, που ο κ. Δουβίτσας υπηρέτησε σαν πρόεδρος στον ΔΟΠΑΠ τα προηγούμενα χρόνια και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους αθλητές και τους προπονητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με το μουσικό συγκρότημα SECOND CHANCE, με μουσικά κομμάτια των ‘80ς και όχι μόνο.

Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου με τους τυχερούς λαχνούς, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, να κερδίζουν:

-1 tablet Samsung Galaxy,
-5 Smartwatches OEM DZ09,
-2 Δωρεάν 4ήμερα για δύο στην Λευκάδα στο Ionian Breeze Studios

Στην εκδήλωση εκτός των παραπάνω παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο πρ. βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καντερές, οι τοπικοί σύμβουλοι Άγγελος Χοβαρδάς και Θωμάς Πλάτων, ο πρ. Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Παναγιώτης Σπανόπουλος,  η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου, ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας Βλαδίμηρος Καϊσερλόγλου, ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Γιώργος Καλούδης και πλήθος κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ