Κατεχόμενα: Αυτό είναι το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

Σάλο αντιδράσεων και σχολίων έχει φέρει στα Κατεχόμενα ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους. Ο Ερσάν Σανέρ μετά τη δημοσιοποίησή του οδηγείται σε παραίτηση και αποχαιρετά τα αξιώματά του.

Η αρχή στην κρίση, που διέρχεται το κυβερνών κόμμα του ψευδοκράτους με επίκεντρο έναν από τους στενότερους συνεργάτες του λεγόμενου «προέδρου» Ερσίν Τατάρ, έγινε με αναρτήσεις στο Twitter του δημοσιογράφου Ερκ Ατζαρέρ, ο οποίος μίλησε για γεγονότα που διαδραματίζονται στα Kατεχόμενα και αφορούν πολιτικά πρόσωπα, αλλά δεν έρχονται ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Αμέσως μετά ένας γνωστός επιχειρηματίας στα Kατεχόμενα φαίνεται πως εξασφάλισε το βίντεο. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στον Ταγίπ Ερντογάν και σήμερα βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Θλίψη για το θάνατο βρέφους 20 ημερών

Το επίμαχο βίντεο δείχνει τον Σανέρ να κάνει βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα, να της δίνει οδηγίες και εκείνη να βγάζει τα ρούχα της.

Με «νομικά κωλύματα» δικαιολογούν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ την παραίτηση του Σανέρ

Τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κάνουν λόγο για νομικά κωλύματα στη σύνθεση του νέου αποκαλούμενου κυβερνητικού σχήματος και αποδίδουν σ’ αυτά την παραίτηση του Σανέρ.

Πάντως ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες επρόκειτο να παρουσιαστεί από τον Ταγίπ Ερντογάν ως νέος πρωθυπουργός των Kατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης». Για τη διαδοχή του Σανέρ ακούγονται δύο ονόματα, αυτά του Ναζίμ Τσαβούσογλου και του Αλνάλ Εστέλ. Μετά την παραίτηση Σανέρ, οι «υπουργοί» του «κόμματος» θα παρακαθίσουν σε σύσκεψη ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα.

Δείτε ακόμα:  Σχολεία: Έτσι θα πάρουν τους ελέγχους οι μαθητές

Πηγή newsbeast.gr,  βίντεο: AlphaNews Live Κύπρου