Κατεπείγουσα συνεδρίαση την Πέμπτη (23/3) για το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου – Τι θα συζητηθεί

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 375/39167/2.6.2022 Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, σε διά περιφοράς κατεπείγουσα συνεδρίαση, την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 18:00 – 20:00 (με ψηφοφορία και ενημέρωση των μελών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας), προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την «ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ», αδαπάνως για το Δήμο, για τη διοικητική και τεχνική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματός του, έτους 2023.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης: «Κυκλοφοριακή σύνδεση της μητροπολιτικής εγκατάστασης του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με την ευρύτερη περιοχή εξυπηρέτησης και μελέτη εισόδου – εξόδου οχημάτων», για την επανέγκριση και τροποποίηση εγκεκριμένου τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου και καθορισμό των όρων δόμησης για την κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Το 1ο θέμα τίθεται προς λήψη απόφασης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απαιτεί για την έγκριση των γεωλογικών μελετών όχι μόνο υπογραφή από τον σύνταξα γεωλόγο αλλά και για τη θεώρησή τους από εντεταλμένο υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας που να έχει τη ειδικότητα του γεωλόγου.

Επειδή στην τεχνική υπηρεσία δεν υπηρετεί υπάλληλος με ειδικότητα γεωλόγου, απαιτείται άμεσα η κατάρτιση αδαπάνως για το Δήμο, προγραμματικής σύμβασης με την «ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ» για την πρόσληψη γεωλόγου ο οποίος θα υπογράψει τις γεωλογικές μελέτες που απαιτούνται για τις αντίστοιχες σύνοδες πολεοδομικές μελέτες.

Το 2o θέμα τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι η εν λόγω μελέτη πρέπει άμεσα να αποσταλεί εγκεκριμένη στο Τμήμα Χωρικού Σχεδιασμού της Γεν. Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων & Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.